You are here: Home » Advertorial » Ontdek Le Sud. Het nieuwste assortiment tuinmeubelen.

Ontdek Le Sud. Het nieuwste assortiment tuinmeubelen.

geschreven door

De dagen worden langer en de temperaturen gaan stijgen, dus kan je binnenkort weer gaan genieten van het buitenleven. Want het is natuurlijk erg gezellig om je vrije weekend buiten door te brengen, met familie en vrienden, en samen te genieten van een hapje met een drankje, een bbq of een tuinfeest.

Lecce bank op terras

Le Sud biedt een nieuwe collectie tuinmeubelen die exclusief te koop is bij Blokker en Leen Bakker. En de collectie bestaat uit heel veel verschillende sets. Je kunt er voor kiezen om een complete set aan te schaffen, maar van elke serie zijn alle onderdelen ook los te koop, zodat je je eigen set kunt samenstellen. Kortom, de mogelijkheden zijn eindeloos.

porto

En voor elke inrichting en sfeer heeft Le Sud de perfecte tuinset. Of je nu op een comfortabel design stoeltje met een vriendin wilt genieten van een kop thee en gelijk de laatste fashion- of beautytips doorneemt of met een grote groep vrienden ’s avonds wilt loungen in een fijne ruime bank. Of wat dacht je van een bbq waarbij je met de hele familie aan een grote tafel zit met bijpassende stoelen. En natuurlijk heeft Le Sud ook bijpassende accessoires en kussens om je tuin nog meer uitstraling te geven.

image-2015-03-29

Le Sud tuinmeubelen zijn gemaakt van hoogwaardige en duurzame materialen, die onderhoudsarm, weerbestendig, UV bestendig en kleurvast zijn. De bijpassende Le Sud tuinkussens zijn gemaakt van all-weather en afwasbare materialen. En alle houten meubelen uit de Le Sud serie hebben het FSC-keurmerk. Met andere woorden, je krijgt topkwaliteit design tuinmeubelen, maar wel tegen een betaalbare prijs. Wij zeggen: “Laat de zomer maar komen, met Le Sud ben je er klaar voor.”

image-2015-03-29(1)

trentino.jpg

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com