Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Dove Winter Care huidverzorging Dove Winter Care huidverzorging
  • Nieuw kookboek; The Avocado Show Nieuw kookboek; The Avocado Show
  • Bondi Sands Liquid Gold Self Tanning Dry Oil Bondi Sands Liquid Gold Self Tanning Dry Oil
  • Clinique Advent Kalender Clinique Advent Kalender
  • December cadeaumaand; Een Fitbit voor de familie December cadeaumaand; Een Fitbit voor de familie
  • HEMA en Too Good To Go samen tegen voedselverspilling HEMA en Too Good To Go samen tegen voedselverspilling
ladygadgets

Fit met de DeskFIT app

Zit je regelmatig (te) lang achter je pc en wil je je, na een lange werkdag, toch fit en soepel voelen? Download dan de DeskFIT app.

deskfit app android

Met DeskFIT gebruik je bureau en bureaustoel als fitnessapparaat en blijf je FIT tijdens je werk. De oefeningen zijn eenvoudig en voor iedereen mét en zonder klachten effectief. Er zijn 4 categorieën met oefeningen: Rug- en nekklachten/Arm-, pols- ,hand- en schouderklachten/Oogoefeningen/Buikspieroefeningen. Het boek biedt voldoende uitleg met de foto’s erbij om de oefeningen zelf te proberen.

En op de App DeskFIT staan alle 46 oefeningen met filmpjes en een tijdsprogramma. En de app is beschikbaar voor de iPhone, iPad en Android. De App DeskFIT free is gratis te downloaden en bevat alle theorie en 6 succesoefeningen om te ervaren dat DeskFIT écht werkt.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?