You are here: Home » Home gadgets » Fit met de DeskFIT app

Fit met de DeskFIT app

geschreven door Constance

Zit je regelmatig (te) lang achter je pc en wil je je, na een lange werkdag, toch fit en soepel voelen? Download dan de DeskFIT app.

deskfit app android

Met DeskFIT gebruik je bureau en bureaustoel als fitnessapparaat en blijf je FIT tijdens je werk. De oefeningen zijn eenvoudig en voor iedereen mét en zonder klachten effectief. Er zijn 4 categorieën met oefeningen: Rug- en nekklachten/Arm-, pols- ,hand- en schouderklachten/Oogoefeningen/Buikspieroefeningen. Het boek biedt voldoende uitleg met de foto’s erbij om de oefeningen zelf te proberen.

En op de App DeskFIT staan alle 46 oefeningen met filmpjes en een tijdsprogramma. En de app is beschikbaar voor de iPhone, iPad en Android. De App DeskFIT free is gratis te downloaden en bevat alle theorie en 6 succesoefeningen om te ervaren dat DeskFIT écht werkt.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com