Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Stralend de lente van 2019 in met CATRICE Stralend de lente van 2019 in met CATRICE
  • Etos limited edition December Collection Etos limited edition December Collection
  • LOV x HaticeSchmidt make-up collectie LOV x HaticeSchmidt make-up collectie
  • essence Fall Back to Nature essence Fall Back to Nature
  • Primark PS… collectie krijgt Leaping Bunny certificaat Primark PS… collectie krijgt Leaping Bunny certificaat
  • Moederdag cadeautip; BE Cool koeltassen Moederdag cadeautip; BE Cool koeltassen
shoppen

L’Oréal Paris lanceert make-up app, de MakeUp Genius

L’Oréal Paris komt met de 1e virtuele make-up app: de MakeUp Genius. Met MakeUp Genius kan je direct make-up uitproberen zonder dat je het hoeft te kopen of aan te brengen.(Voor Android & iPhone/iPad.)

make-up appAl langere tijd iets nieuws willen proberen maar nooit gedurfd? Bekijk nu hoe je je eigen look kan veranderen met deze innovatieve app. L’Oréal Paris geeft je een levensechte make-up spiegel die je moeiteloos helpt om nieuwe kleuren, tinten en stijlen uit te proberen.

Hoe kunnen we garanderen dat wat je te zien krijgt ook strookt met de realiteit van de make-up? Alle L’Oréal Paris make-up producten zijn uitvoerig getest om nauwkeurig een realistisch beeld te geven hoe de gekozen make-up op jouw gezicht eruit zou zien.

Je brengt in een handomdraai de make-up aan die jij wenst en jan het resultaat onmiddellijk zien, zelfs terwijl je gezicht beweegt! Zo kan je zien welke looks jou het beste staan, een smokey eye en een felle lipstick of liever een neutrale look met een oogschaduw in bruintinten? Probeer alle producten uit om te zien welke jouw favoriet is!

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?