Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Test; Philips SpeedPro Max Aqua draadloze stofzuiger Test; Philips SpeedPro Max Aqua draadloze stofzuiger
  • Test; Nieuwe melkopschuimer Test; Nieuwe melkopschuimer
  • Wat kan er nog meer met de Senseo Twister melkopschuimer? Wat kan er nog meer met de Senseo Twister melkopschuimer?
  • Dol op powerfood en bananen? Koop dan het Bananenboek Dol op powerfood en bananen? Koop dan het Bananenboek
  • Philips lanceert de draadloze SpeedPro Max steelstofzuiger Philips lanceert de draadloze SpeedPro Max steelstofzuiger
  • Philips lanceert de Airfryer XXL Philips lanceert de Airfryer XXL
ladygadgets

Philips lanceert Philips AirFryer app

Jullie hebben de afgelopen weken mijn tests kunnen lezen over de Philips AirFryer. En Philips heeft nu een speciale Philips AirFryer app gelanceerd waarmee je elke dag gezonde recepten kun bekijken en die je in de Philips Airfryer kunt klaarmaken.

philips airfryer logoDe AirFryer-app is beschikbaar, in het Nederlands, voor de iPhone, iPad en Android. In de AirFryer worden gerechten met tot 80% minder vet klaar gemaakt, doordat er weinig of geen olie gebruikt wordt, en de Airfryer frituurt, bakt, grillt, roostert en karameliseert ingrediënten zodat je gezondere, heerlijk smakende gerechten kan bereiden met behulp van de unieke Rapid Air-technologie.

De Philips Airfryer-app heeft een uitgebreide selectie van wereldrecepten en legt je stap voor stap de bereiding uit, net als handige video’s en tips.

airfryer app

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?