You are here: Home » Ladygadgets » Philips lanceert Philips AirFryer app

Philips lanceert Philips AirFryer app

geschreven door Constance

Jullie hebben de afgelopen weken mijn tests kunnen lezen over de Philips AirFryer. En Philips heeft nu een speciale Philips AirFryer app gelanceerd waarmee je elke dag gezonde recepten kun bekijken en die je in de Philips Airfryer kunt klaarmaken.

philips airfryer logoDe AirFryer-app is beschikbaar, in het Nederlands, voor de iPhone, iPad en Android. In de AirFryer worden gerechten met tot 80% minder vet klaar gemaakt, doordat er weinig of geen olie gebruikt wordt, en de Airfryer frituurt, bakt, grillt, roostert en karameliseert ingrediënten zodat je gezondere, heerlijk smakende gerechten kan bereiden met behulp van de unieke Rapid Air-technologie.

De Philips Airfryer-app heeft een uitgebreide selectie van wereldrecepten en legt je stap voor stap de bereiding uit, net als handige video’s en tips.

airfryer app

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com