You are here: Home » Ladygadgets » VANMOOF lanceert fietsenplan met Spinlister app

VANMOOF lanceert fietsenplan met Spinlister app

geschreven door Constance

Tijdens het South by Southwest Festival (SXSW) heeft VANMOOF haar samenwerking met Spinlister (de Airbnb van fietsen) bekend gemaakt en daardoor kan je nu, overal ter wereld, fietsen huren en verhuren.  De Spinlister VANMOOF stadsfietsen maken gebruik van Bluetooth en GSM die communiceren met de Spinlister app.

SpinLISTER APP

De samenwerking tussen VANMOOF en Spinlister maakt het delen van fietsen makkelijker dan ooit. Er is namelijk geen (vaste) plek meer nodig waar de gehuurde fiets opgehaald of naar teruggebracht moet worden. Via een app zoeken de huurders simpelweg een beschikbare Spinlister VANMOOF fiets en ‘unlocken’ de fiets die het eerst beschikbaar of het dichtst bij hen in de buurt is. Hierdoor hoef je niet naar een plek te zoeken waar doorsnee huurfietsen beschikbaar zijn.

vanmoof [

Het ‘open maken’ en ‘op slot zetten’ van de stadsfiets is middels het Bluetooth systeem heel eenvoudig. De in het frame geïntegreerde computer update de locatie van de VANMOOF Spinlister fiets automatisch in het Spinlister web en de app zodra de verhuur is afgerond. Ook is de fiets uitgerust met een tracking systeem, waardoor het mogelijk is om razendsnel een gestolen fiets via de smartphone terug te vinden. Het zadel is makkelijk verstelbaar en de verlichting is, net als bij andere bekende VANMOOF modellen, volledig in het lichtgewicht frame geïntegreerd. De dikke anti-lek banden maken de fiets extra gebruiksvriendelijk, want: weinig onderhoud.

[vimeo]https://vimeo.com/121227210[/vimeo]

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?