You are here: Home » Accessoires » Test; Philips AirFryer

Test; Philips AirFryer

geschreven door Constance

Ik had jullie nog een andere test met de Philips AirFryer beloofd. Ik heb afgelopen donderdag de Philips Airfryer getest ism. de bitterballen van Kwekkeboom.

WP_20150319_19_37_10_ProOok bij de firma Kwekkeboom is men nl. niet stil blijven zitten en zij hebben een compleet assortiment snacks ontwikkeld die ook weer in de Actifryer ‘gefrituurd’ kunnen worden en dat is de Kwekkeboom Oven serie en er zijn 8 verschillende soorten.

Nu wilde Testman en ik graag de kroketten proberen maar deze waren uitverkocht, dus daarom hebben we gekozen voor de bitterballen.

WP_20150319_19_50_42_ProWe hebben de AirFryer even voorverwarmd en daarna in de bak gedaan. De voorgeschreven maximale tijd was 8 minuten op 200 graden en dan nog even 2 minuten laten staan. Dit hebben we keurig gedaan en behalve het geluid van de AirFryer ruik je geen nare frituurluchtjes, dus dat is wel prettig.

We hebben ons keurig aan de bereidingstijd gehouden en nadat ze klaar waren, werd het tijd om te gaan proeven. De bitterballen waren nog heel, heerlijk warm/heet van binnen en ook de smaak is perfect. Als je niet weet dat ze in de AirFryer zijn klaargemaakt dan smaken ze hetzelfde als uit de frituur.

Conclusie; ook nu heeft de AirFryer de test doorstaan en hij heeft, zonder geurtjes etc. heerlijke bitterballen bereid. Dus ook hier geldt weer, waar voor je geld.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?