You are here: Home » Huis & Tuin » Park Plaza Arena Pula hotel

Park Plaza Arena Pula hotel

geschreven door Constance

Deze zomer is Kroatië een design hotel (dat onderdeel uitmaakt van de Park Plaza hotelketen) rijker, nl. het Park Plaza Arena Pula hotel en dit ligt in het Veraduelaresort, vlakbij het historische kuststadje Pula.

park plaza barHet hotel wordt helemaal gerenoveerd en heeft nu 175 modern ingerichte kamers, verdeeld over vijf verdiepingen. Ook krijgt het hotel een rustgevende lobby met aperitiefbar, een terras, een loungeruimte en een fitness-wellnessruimte. In het moderne restaurant serveert Park Plaza Arena Pula een uitgebreide selectie aan traditionele en Istrische gerechten, waaronder eigengemaakte gerechten met lokale ingrediënten en een aantal glutenvrije maaltijden. Het hotel met buitenzwembad wordt omringd door prachtige natuur vol met mediterrane planten en pijnbomen. Op het schiereiland kan je heerlijk wandelen door de parken en langs de strandboulevard.

kamer park plaza pulaHet Park Plaza Arena Pula is alweer het 5e hotel in Kroatië en de overige hotels zijn Park Plaza Histria Pula, Park Plaza Verudula Pula, Park Plaza Medulin en Park Plaza Belvedere Medulin. Park Plaza Histria Pula is hét resort voor ultieme ontspanning in een luxueuze setting. Tot de hotelfaciliteiten behoren binnen- en buitenzwembaden, een internationaal restaurant, een champagnebar waar je diverse Istrische mousserende wijnen kunt proeven en een luxe spa. Park Plaza Verudela Pula is perfect voor gezinnen. Het biedt luxe appartementen en studio’s met uitzicht op zee, drie zwembaden, diverse restaurants en andere hotelfaciliteiten zoals een speciale kinderclub en een winkelpromenade.
Park Plaza Medulin is een all-inclusive Couples Only-hotel, toegespitst op koppels die op zoek zijn naar een rustige en ontspannen vakantie op een eersteklas strandlocatie. Park Plaza Belvedere Medulin is in de zomer van 2014 geopend en net als Park Plaza Medulin de plek bij uitstek voor sportievelingen. Het hotel heeft zes voetbalvelden met FIFA-afmetingen, vijf gravelvelden om op te tennissen, vier atletiekruimtes, een aantal atletiekbanen en een reeks aan watersportfaciliteiten.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com