You are here: Home » Events » IKEA opent kunst Pop-up store

IKEA opent kunst Pop-up store

geschreven door Constance

Vanaf volgende maand kan je, bij IKEA, terecht voor een speciale kunstcollectie; nl. deArt Event 2015 Street Art limited collectie en deze collectie bestaat uit 12 kunstwerken van straatartiesten van over de hele wereld.

01_PH124392

De kunstposters zijn vanaf april verkrijgbaar in alle winkels en in de webwinkel, maar vanaf vrijdag 27 maart as. al in een speciale POP-UP STORE aan de Utrechtsestraat in Amsterdam. Van vrijdag t/m zondag kan je de kunstcollectie hier als allereerste bekijken en bemachtigen.

02_PH124640

Voor de collectie heeft IKEA haar krachten gebundeld met 12 gevestigde en opkomende namen uit de street art wereld: van New York graffiti artist John Crash Matos tot kunstenaar Erosie uit Nederland. De posters zijn in gelimiteerde oplage verkrijgbaar dus Op=op.

De Pop-up store is op vrijdag geopend van 10.00 tot 18.00 uur en op zaterdag en zondag: 11.00 tot 18.00 uur.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=4BlLX03OJRU[/youtube]

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?