You are here: Home » Huis & Tuin » IKEA opent kunst Pop-up store

IKEA opent kunst Pop-up store

geschreven door Constance

Vanaf volgende maand kan je, bij IKEA, terecht voor een speciale kunstcollectie; nl. deArt Event 2015 Street Art limited collectie en deze collectie bestaat uit 12 kunstwerken van straatartiesten van over de hele wereld.

01_PH124392

De kunstposters zijn vanaf april verkrijgbaar in alle winkels en in de webwinkel, maar vanaf vrijdag 27 maart as. al in een speciale POP-UP STORE aan de Utrechtsestraat in Amsterdam. Van vrijdag t/m zondag kan je de kunstcollectie hier als allereerste bekijken en bemachtigen.

02_PH124640

Voor de collectie heeft IKEA haar krachten gebundeld met 12 gevestigde en opkomende namen uit de street art wereld: van New York graffiti artist John Crash Matos tot kunstenaar Erosie uit Nederland. De posters zijn in gelimiteerde oplage verkrijgbaar dus Op=op.

De Pop-up store is op vrijdag geopend van 10.00 tot 18.00 uur en op zaterdag en zondag: 11.00 tot 18.00 uur.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=4BlLX03OJRU[/youtube]

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com