Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • December Cadeaumaand; Estée Lauder BLOCKBUSTER December Cadeaumaand; Estée Lauder BLOCKBUSTER
  • Moederdag cadeau; RevitaLash & RevitaBrow serum Moederdag cadeau; RevitaLash & RevitaBrow serum
  • Essence Valentijncollectie Essence Valentijncollectie
  • CATRICE voorjaar/zomercollectie 2017 CATRICE voorjaar/zomercollectie 2017
  • Nieuwe voorjaars/zomercollectie van essence Nieuwe voorjaars/zomercollectie van essence
  • PUPA Milano Vamp! Extreme mascara in nieuwe kleuren PUPA Milano Vamp! Extreme mascara in nieuwe kleuren
shoppen

Estée Lauder lanceert Little Black Primer

Lange, volle wimpers zijn helemaal hot maar hoe krijg je die? Dat kan vanaf nu met Estée Lauder Little Black Primer. De nieuwe Little Black Primer van Estée Lauder heeft een drievoudige werking: het is niet zomaar een primer, hij geeft je wimpers ook een delicate kleur en doet dienst als een waterdichte topcoat. De Little Black Primer is net als het zwarte jurkje: onmisbaar in de garderobe van elke vrouw. Deze alles-in-één formule garandeert een vlekkeloos resultaat en is ideaal voor elke gelegenheid en is de must-have in elke make-uptas.

estee lauderWimpers en haar hebben heel wat gemeen: ze moeten klaargestoomd en gestyled worden om er opperbest uit te zien. Ze hebben dan ook een goede basis nodig om de hele dag lang hun krul en volume te behouden. Een primer houdt je wimpers perfect op hun plaats, maar er is meer. Estée Lauder geeft de klassieke primer net dat tikkeltje extra met een subtiele zwarte tint en een langhoudend effect, tot 10 uur lang. Deze formule is vederlicht, zodat je het kunt aanbrengen onder je favoriete mascara voor extra volume. Dankzij de delicate zwarte tint kun je deze primer echter ook alleen aanbrengen om je wimpers subtiel in de spotlights te zetten. Als je het bovenop je favoriete mascara
draagt, zorgt deze voor een luchtig laagje extra steun en een waterdicht effect. Zo zeg je vaarwel tegen vlekken en schilfers. Het zacht gebogen borsteltje garandeert een extra krullend en liftend effect.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?