Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • OPPO Find X smartphone is nu verkrijgbaar OPPO Find X smartphone is nu verkrijgbaar
  • Probeer de OnePlus 6 smartphone bij Belsimpel Probeer de OnePlus 6 smartphone bij Belsimpel
  • Wiko introduceert de View2 serie smartphones Wiko introduceert de View2 serie smartphones
  • Test; De Wiko VIEW XL smartphone Test; De Wiko VIEW XL smartphone
  • Test; Wiko VIEW smartphone Test; Wiko VIEW smartphone
  • OnePlus lanceert exclusieve productlijn ‘Callection’ OnePlus lanceert exclusieve productlijn ‘Callection’
ladygadgets

HTC lanceert de nieuwe HTC One M9

Vanaf 31 maart as. is ie te koop, de nieuwe HTC One M9 Smartphone. En de M9 is het vlaggenschip van de HTC One-serie. De HTC One M9 (in de kleuren ziet eruit als een sieraad en dat komt door de combinatie van dual tone zilver met goud. De gouden zijkanten lopen over in de geborstelde zilveren achterkant. En de randen rondom het 5’inch scherm zijn ook zilverkleurig aluminium.

htc m9Je telefoon zegt iets over wie je bent. Dankzij het nieuwe HTC Sense 7 kun je alles personaliseren zoals jij dat wilt. De makkelijk aanpasbare en intuïtieve Thema’s maken een analyse van je favoriete foto om zo de ‘look and feel’ van je apps, het kleurenschema en de achtergronden naar jouw smaak aan te passen.

HTC Sense 7 komt met een verbeterd startscherm, waarbij de meest gebruikte apps op basis van je locatie worden getoond op de homepage. Of je nu thuis, op je werk of buiten de deur bent, je bent nooit meer dan één klik verwijderd van de apps die je nodig hebt. De HTC Sense Home widget is handmatig aan te passen voor maximaal gebruiksgemak. Verder maakt een nog intelligentere versie van HTC BlinkFeed het makkelijker om leuke restaurants en cafe’s in je directe omgeving te ontdekken. Dankzij het gebruik van locatie- en tijdsgegevens worden deze gelegenheden aanbevolen op je scherm.

Met de HTC One M9 maak je briljante, creatieve en leuke foto’s want de camera’s van de HTC One M9 hebben een perfecte kwaliteit. De 20 MP hoofdcamera legt alle details vast door de Dynamic Sensing Engine, waarmee het menselijk oog gesimuleerd wordt. De lens is gemaakt van saffierglas die beschermt tegen krassen. Daarnaast kunnen gebruikers met de camera Ultra HD video’s maken in 4K-resolutie. De HTC One M9 heeft verdere een over UltraPixel front facing camera die ook bij weinig licht de mooiste foto’s maakt. De dynamische belichting en pixels, die 300% meer licht vastleggen dan de standaard camera’s, zorgen voor scherpere en natuurlijkere selfies onder alle lichtomstandigheden.

En dankzij HTC Sense 7 met de HTC EYE Experience is het nemen van de creatiefste selfies erg gemakkelijk. Met de nieuwe app Foto-editor kun je je creativiteit de vrije loop laten gaan bij iedere foto, met speciale effecten als Vormen, Patronen, Elementen en Bokeh. En deze foto’s kun je met HTC Zoe automatisch bewerken door je favoriete muziek eraan te koppelen en er met je vrienden een remix van te maken door het toevoegen van hun eigen foto’s. Hiermee maak je een gedeelde creatie van ieder belangrijk moment uit het leven van jou en je vrienden. In de nieuwe One Galerij zoek je eenvoudig naar je favoriete afbeeldingen, of ze nu zijn opgeslagen in je foto album of op de telefoon, gepost zijn op social media of geüpload in verschillene clouds. De Galerij plaatst je hele fotobestand binnen handbereik en stelt je in staat eenvoudig te zoeken op datum, locatie, gebeurtenis, album of zelfs naar de beelden zelf met Image Match.

De HTC One M9 heeft een super geluid dankzij HTC BoomSound. HTC’s 2 stereo frontspeakers, nu gecombineerd met 5.1 Dolby Surround sound, zorgen voor een echte bioscoopervaring. Door HTC BoomSound te verbinden met Dolby Audio, kan je zelfs zonder de aansluiting van een hoofdtelefoon of externe luidspreker genieten van je 24-bit HD-geluid en dat overtreft zelfs cd-kwaliteit. En de combinatie van HTC BoomSound, Dolby Audio, een precies afgesteld geluidsprofiel en Qualcomm Immersive Audio geven al je muziek, films en games een onmiskenbare HTC sound.

htc one m9 2 kleurenMet HTC Connect heb je de beschikking tot een complete multimedia-ervaring. Een swipe-beweging met drie vingers over het scherm verbindt je telefoon met externe luidsprekers, zoals die van Harman Kardon, of tv’s. De playlist-functie maakt het mogelijk meerdere telefoons met een luidspreker te verbinden via Qualcomm AllPlay. Hierdoor kan geluid van de hoogste kwaliteit worden gestreamed naar meerdere apparaten in verschillende ruimtes. De HTC One M9 beschikt daarnaast over de Peel Smart Remote-app voor de ultieme tv-ervaring, aangedreven door je mobiele telefoon. De app verbindt je eenvoudig met je favoriete tv-programma’s en series en leert zelfs van het kijkgedrag, waarmee je telefoon transformeert in een tv-gids en afstandsbediening.

De HTC One M9 beschikt over accessoires voor een opvallende look, waaronder een nieuwe variant op de HTC Dot View cover in de kleuren grijs, roze en mintgroen. De doorzichtige achterkant zorgt dat het design van het toestel zichtbaar blijft. Een aantal nieuwe features en kleuropties geeft je nog meer mogelijkheden om de retrostijl van de cover aan te passen aan hun wensen. Notificaties van populaire apps als WhatsApp, Instagram en Snapchat blijven in een oogopslag zichtbaar door de cover heen. Een IP68 waterbestendige Active Case en Active Headset zorgen ervoor dat je telefoon ook onder meer extreme omstandigheden goed beschermd blijft.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?