You are here: Home » Beauty » Yves Rocher lanceert Low Shampoo

Yves Rocher lanceert Low Shampoo

geschreven door Constance

In de VS is de zgn. No Poo-methode, je haar wassen zonder shampoo, super populair. En Yves Rocher lanceert Low Shampoo in Nederland

low poo2Low Shampoo is een nieuwe manier om je haar te wassen en hiermee beschadig je je haar niet. Traditionele shampoo wordt vervangen door deze verzorging die verrijkt is met reinigende bestanddelen. Biologisch geteelde meidoorn is rijk aan antioxidanten, beschermt de haarvezels intensief en laat het haar glanzen. Deze werkstof is toegevoegd aan een formule die voor meer dan 99% uit natuurlijke ingrediënten bestaat. Maw. 0% Sulfaat, 0% Siliconen, 0% Parabenen en 0% Kleurstof.

Hoe werkt Low Shampoo? Je brengt de crème aan op je vochtige haar en je verdeelt de ‘shampoo’ met je vingers over je haar tot in de haarpunten. Daarna goed inmasseren en uitspoelen. Je haar wordt dan intensief gevoed, voelt licht en zijdezacht aan en ziet er ook mooier uit.

Vanaf deze maand is Yves Rocher Low Shampoo online te koop en vanaf augustus ook in de Yves Rocher winkels.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?