You are here: Home » Audio & video » Test; Olixar Light Cube Bluetooth Speaker

Test; Olixar Light Cube Bluetooth Speaker

geschreven door Constance

Eergisteren heeft MobileFun mij de Olixar Light Cube Bluetooth Speaker opgestuurd en deze ga ik natuurlijk weer aan een test onderwerpen. De  Olixar Light Cube Draagbare Bluetooth Speaker ziet er uit als een ijsklont(je) dat niet alleen muziek laten horen maar ook nog eens verschillende kleuren heeft.

cubeDe Olixar Light Cube geeft je een uitstekend geluid of je deze nu gebruikt met je smartphone, tablet, Bluetooth toestel en zelfs een toestel zonder Bluetooth.  De Olixar is klein en compact maar heeft een voll bass geluid zodat je naar ieder muziek genre kan luisteren.

verkleurende speakerMaar niet alleen het geluid geeft je huis, balkon of tuin een fijne sfeer, dat geldt ook voor de ingebouwde LED verlichting; groen, geel, paars, blauw en rood. Verder zitten de volume knoppen aan de zijkant vd speaker zodat je de speaker kan bedienen, zelfs als je smartphone in gebruik is.

Dankzij de ingebouwde microfoon kan je Olixar Light Cube gemakkelijk gebruiken voor video chat applicaties zoals Google Hangouts, Skype en FaceTime. De microfoon zorgt ervoor dat je uitstekende en kraakheldere gesprekken kan voeren.

Met een ingebouwde Li-on oplaadbare batterij, de Light Cube van Olixar geeft je wel tot 5 uur afspeeltijd en  mocht de batterij leeg zijn dan laad je deze eenvoudig op via de Micro USB oplaadkabel. De Olixar Light Cube draagbare Bluetooth speaker is niet alleen te gebruiken met Bluetooth apparaten maar deze kan je ook gebruiken met een 3,5 mm audiokabel.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com