Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • De L’Occitane Adventskalender x Castelbajac De L’Occitane Adventskalender x Castelbajac
  • L’Occitane vernieuwt de Shea handverzorgingslijn L’Occitane vernieuwt de Shea handverzorgingslijn
  • L’Occitane Adventskalenders L’Occitane Adventskalenders
  • L’Occitane lanceert aromachologie haarverzorging L’Occitane lanceert aromachologie haarverzorging
  • L’OCCITANE Shea Butter Solidarity Balm L’OCCITANE Shea Butter Solidarity Balm
  • L’Occitane Adventskalender 2016 L’Occitane Adventskalender 2016
shoppen

L’OCCITANE Vrouwendag

As. zondag, 8 maart, is het Internationale Vrouwendag en zoals elk jaar brengt L’OCCITANE dan hulde aan de vrouwen van Burkina Faso.

l'occitaneHet was in Burkina Faso dat Olivier Baussan aan het begin van de jaren 1980 het bijzondere ingrediënt karitéboter ontdekte, dat de huid voedt en beschermt. Sinds die tijd hebben L’OCCITANE en de vrouwen van Burkina Faso gedurende 30 jaar een gedeelde geschiedenis opgebouwd. Om deze relatie in stand te houden, heeft de L’OCCITANE Foundation besloten de economische emancipatie van deze vrouwen te stimuleren door met name programma’s op het gebied van analfabetisme, training en microkredieten in Burkina Faso te steunen. Met steun van de L’OCCITANE Foundation gaat 100% van de winst uit de verkoop van deze balsem naar organisaties die het ondernemerschap van vrouwen stimuleren.

De Ultra Soft Balm is een veelzijdige, vochtinbrengende balsem die naar abrikozen geurt en 96% karitéboter, een schoonheidsingrediënt met talrijke heilzame eigenschappen, bevat. De balsem voedt en beschermt de huid en kan op de lippen, het lichaam en het haar worden gebruikt. Het past makkelijk in je tas, zodat je het altijd bij de hand heeft. De Ultra Soft fundraisings Balm is voor slechts €3,00 verkrijgbaar bij de L’Occitane boetieks en online.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?