You are here: Home » Gadget test » Update test Philips AirFryer

Update test Philips AirFryer

geschreven door Constance

Jullie hebben vorig jaar, eind december, kunnen lezen dat ik de Philips AirFryer zou gaan testen. Mijn testmodel was even niet leverbaar maar ik heb afgelopen weekend de AirFryer opgestuurd gekregen.

airfryerVoordat ik ga testen zal ik nog even meer uitleg geven over de Philips AirFryer. Door de speciale Rapid Air-technologie die snel-circulerende hete lucht combineert met een grill kan je frituren zonder dat er olie of vet aan te pas komt. Deze revolutionaire technologie zorgt voor gezonder gefrituurd eten met tot wel 80% minder vet en voor perfect gebakken etenswaren en gegrild vlees.

Met de Airfryer kunnen vele soorten etenswaren en snacks klaargemaakt worden.Je kan frituren, grillen, gratineren, braden, karamelliseren en bakken. Alles van cake tot kip is eenvoudig en op gezondere wijze te bereiden.

En ik heb van Mora de Mora Chick-Ins gekregen en deze snack (in 3 verschillende smaken) is ook geschikt voor de Philips AirFryer. Dus dat wordt een dubbeltest 😉
mora chick-ins

Gerelateerde artikelen

4 reacties

Test; Philips AirFryer - Shoppen.blogo.nl 11 maart 2015 - 18:24

[…] beloofd, ben ik aan de slag gegaan met de Philips AirFryer. De eerste test heb ik gisteren gedaan, samen met Testzus A. (Er zullen de aankomende tijd nog meer […]

Reageer

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?