Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • December cadeautip; Sieraden voor bijzondere momenten December cadeautip; Sieraden voor bijzondere momenten
  • Webwinkel Bulbby bestaat 10 jaar Webwinkel Bulbby bestaat 10 jaar
  • See & Love Pluk het Moment; een super leuk kraamcadeau See & Love Pluk het Moment; een super leuk kraamcadeau
shoppen

Babygoodluck hemdje

In Italië krijgen pasgeboren baby’s altijd een gelukshemdje. En Babygoodluck.com introduceert nu de moderne versie van het Italiaans traditionele gelukshemdje in Nederland. Het gelukshemdje is een super origineel zwangerschaps- of kraamcadeau.

cadeau verpakking babyhemdjeHet 100% Nederlands design hemdje kan direct na de geboorte al gedragen worden. Daarna kan het bewaart worden voor een leven lang geluk. Vier het leven met dit originele en symbolische cadeau!

Het gelukshemdje, de ‘camicia della fortuna’, werd in Italië oorspronkelijk met de hand gemaakt door “la nonna” of “la zia”, de grootmoeder of tante van de baby. In Nederland wordt elke Babygoodluck met liefde gemaakt bij een maatschappelijk verantwoord naaiatelier. Het Egyptische katoen dat gebruikt wordt, is van de beste kwaliteit waardoor alle hemdjes comfortabel, zacht en mooi aanvoelen, en heel belangrijk, dat blijven. Babygoodluck.com is een uniek concept: één artikel, één maat (50-62) en één kleur (wit). Het hemdje past en staat daardoor altijd, bij jongetjes en meisjes.

hemdje
Als je een hemdje koopt wens je niet alleen een pasgeboren baby geluk maar je steunt daarbij gelijk het goede doel SOS Kinderdorpen want van elk hemdje gaat namelijk €1,- naar deze stichting, die zich wereldwijd inzet voor kinderen die er alleen voor staan.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?