You are here: Home » Ladygadgets » Test; Logitech Ultrathin Keyboard Folio voor Samsung Tab3

Test; Logitech Ultrathin Keyboard Folio voor Samsung Tab3

geschreven door Constance

Jullie hebben nog een aantal reviews van me tegoed, waardoor de test van de Logitech Ultrathin Keyboard Folio, voor Samsung Tab3.

Logitech-Ultrathin-Keyboard-Folio-Galaxy-TabDe Logitech Ultrathin Keyboard Folio voor de Samsung Galaxy Tab3 is een beschermende case met daarin een geïntegreerd toetsenbord . Doordat de toetsen van het bord ruim geplaatst zijn kan je gemakkelijk typen, zeker in vergelijking met het Logitech iPad mini toetsenbord dat ik eerder heb getest. De toetsen staan nl. op dezelfde afstand als bij een ‘normaal’ toetsenbord.

 Je verbindt het toetsenbord met je Tab3 met Bluetooth, het pairen gaat heel gemakkelijk, en daarna kan je ook gebruik maken van de speciale Android toetsen. En als je Tab3 in de hoes zit is je device gelijk ook beschermd tegen stoten, krassen en morsen. En je kan je Tab3 in een leesstand of typestand zetten. En je Tab3 blijft ook stevig zitten en dat komt door het SecureLock-systeem en dit zorgt ervoor dat de hoeken van de Tab3 vast blijven zitten aan het frame dmv. lichtgewicht clips. En je beeldscherm blijft ook goed beschermd als je je tablet niet gebruikt want de case blijft goed gesloten dmv. de speciale magneten.

Logitech-Ultrathin-Keyboard-FolioAls je onderweg bent en je wilt een artikel of mail typen, dan gaat het wel een stuk sneller dan als je dit doet dmv. Samsung Swype en ook doordat de toetsen het normale formaat hebben maak je veel minder fouten, zeker als je, net als ik, gewend bent om met 10 vingers te typen.
Mijn conclusie is dan ook dat de speciale Logitech Keyboard voor Samsung Tab3/Tab4 zeker de investering waard is.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com