You are here: Home » Beauty » Nieuwe Yves Rocher oogmake-up

Nieuwe Yves Rocher oogmake-up

geschreven door Constance

Voor deze lente en zomer heeft het Franse merk Yves Rocher een 3-tal nieuwe oogmake-up producten geïntroduceerd.

yves rocherEen daarvan is 100% intense Kajal. Nu ben ik een kind van de jaren ’80 (vorige eeuw) en indertijd was kajal ook helemaal hip. Dus deze ga ik binnenkort voor jullie testen. Het voordeel van kajal is dat je schitterend kleureffect krijgt voor een mooie oogopslag.

De zachte en intens gepigmenteerde Kajal is verkrijgbaar in 6 trendy kleuren voor een 100% onweerstaanbaar effect en is verkrijgbaar in de volgende kleuren: Feuille d’or – Terre de Sienne – Rose indien – Vert de Cobalt – Bleu indigo – Noir carbone

penceel

En aanvulling daarop heeft Yves Rocher ook een schuin penseel van synthetisch haar ontwikkeld waarmee je de kajal gemakkelijk op de wimperrand aanbrengt om de oogopslag te vergroten of te verfijnen. Dankzij de fijne en schuine vorm van het penseel kan er heel secuur een lijntje worden getrokken.

oogschaduwprimer

En heb je last van oogschaduw die uitloopt? Yves Rocher heeft een oogschaduwprimer, verrijkt met camelia-olie, die je ooglidhuid glad maakt en ook rimpels en kraaienpootjes opvult. De formule zorgt er bovendien voor dat de oogschaduw beter hecht en dat de kleur langer blijft zitten.Maar ook zonder oogschaduw heeft deze basis een perfectionerend effect en zien de oogleden er egaal uit.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com