You are here: Home » Accessoires » Test; LINK Power Drive

Test; LINK Power Drive

geschreven door Constance

Afgelopen week heb ik de LINK Power Drive opgestuurd gekregen voor een test. De Imation LINK Power Drive is een combinatie tussen een Flash Drive (16GB) en een Power Bank en dit model is speciaal ontwikkeld voor de iPhone en andere iOS devices.

imationMet de Imation LINK Power Drive ben je in 1 keer van 2 grote irritators af; een lege accu en te weinig geheugen. De oplaadbare accu heeft het een vermogen van 3000 mAh en hiermee kan je je iPhone gemakkelijk opladen maar ook het extra gemak van het streamen van foto’s, video’s of muziek. En ook een backup maken van belangrijke documenten, bestanden en mails is mogelijk met de LINK Power Drive

linkEn hij is lekker compact en licht, dus past ie altijd je in tas of jaszak. En de gratis Imation LINK app helpt je om je bestanden te beheren. Ikzelf heb de 16GB thuis gekregen voor een test, maar er is ook een 32GB en een 64GB versie.

Binnenkort volgt mijn review.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com