Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Nieuw kookboek; The Avocado Show Nieuw kookboek; The Avocado Show
  • Bondi Sands Liquid Gold Self Tanning Dry Oil Bondi Sands Liquid Gold Self Tanning Dry Oil
  • Clinique Advent Kalender Clinique Advent Kalender
  • December cadeaumaand; Een Fitbit voor de familie December cadeaumaand; Een Fitbit voor de familie
  • HEMA en Too Good To Go samen tegen voedselverspilling HEMA en Too Good To Go samen tegen voedselverspilling
  • Geef je slaapkamer een nieuwe look! Geef je slaapkamer een nieuwe look!
shoppen

Jean-Pierre Branganza for River Island

River Island heeft, behalve James Long, nog een nieuwe designer aangesteld voor River Island Design Forum; Jean-Pierre Branganza. De speciale capsule collectie bestaat uit 11 items en is typisch Braganza want zijn overwogen, tegenstrijdige, techno-organische kenmerkende stijl bevat moderne snitten, gestructureerde architectonische panels, drapering en gewaagde prints. Een perfecte mix om een opvallende look te creëren.

river islandDe collectie ontstond tijdens een trip naar India toen hij onwaarschijnlijke gelijkenissen ontdekte tussen de snelheid, behendigheid en schoonheid van een ijsvogel en de mechanische werking van een motorvoertuig op de wegen van Goa. Het resultaat is een beknopte collectie waarbij Braganza de ijsvogel heeft samen laten vloeien met de krachtige zilveren lijnen van de motor tot opvallende prints. Deze prints zien we terug op crop tops, (sheer) jurkjes en overalls en creëren eye catching top pieces. Het zwarte organza bomber jack en jeans met ritsen maken de collectie compleet.

De collectie is vanaf volgende week verkrijgbaar in geselecteerde winkels en online.

voorbeeld river island

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?