You are here: Home » Apple accessoires & gadgets » IKEA lanceert Emoticons app

IKEA lanceert Emoticons app

geschreven door Constance

Word je gek van de rommel in je huis of appartement? Speciaal hiervoor lanceert IKEA een speciale Emoticons app en deze app maakt rommel in huis op een leuke manier bespreekbaar.

002_IKEA_EmoticonsDeze IKEA app is een moderne oplossing voor een eeuwenoud probleem en de emoticons variëren van de BILLY boekenkast tot de blauwe FRAKTA tas; in de app vind je meer dan 100 IKEA iconen.

En deze app biedt een moderne oplossing voor een eeuwenoud probleem: ruzie over rommel in huis want met de emoticons van IKEA producten en alledaagse voorwerpen in en rond het huis wil IKEA rommel op een positieve manier bespreekbaar maken. Het resultaat? Een opgeruimder en prettiger leven thuis en dat 9 weken lang. Je krijgt handige tips en oplossingen en elke week staat er een andere ruimte centraal.

003_IKEA_EmoticonsDe IKEA Emoticons app is gratis te downloaden in de App Store en Google Play.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=GeB3xCddyY4[/youtube]

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?