Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Dille & Kamille presenteert het kookboek Keukengeheimen Dille & Kamille presenteert het kookboek Keukengeheimen
  • Orchidee Stijlgids Orchidee Stijlgids
  • Kaas en wijntips op Kaas.nl Kaas en wijntips op Kaas.nl
  • Nieuw Snor-boek; Ik & mijn plant Nieuw Snor-boek; Ik & mijn plant
  • Herbruikbare bekers van KeepCup Herbruikbare bekers van KeepCup
  • Veranda van binnen naar buiten Veranda van binnen naar buiten
ladygadgets

IKEA lanceert Emoticons app

Word je gek van de rommel in je huis of appartement? Speciaal hiervoor lanceert IKEA een speciale Emoticons app en deze app maakt rommel in huis op een leuke manier bespreekbaar.

002_IKEA_EmoticonsDeze IKEA app is een moderne oplossing voor een eeuwenoud probleem en de emoticons variƫren van de BILLY boekenkast tot de blauwe FRAKTA tas; in de app vind je meer dan 100 IKEA iconen.

En deze app biedt een moderne oplossing voor een eeuwenoud probleem: ruzie over rommel in huis want met de emoticons van IKEA producten en alledaagse voorwerpen in en rond het huis wil IKEA rommel op een positieve manier bespreekbaar maken. Het resultaat? Een opgeruimder en prettiger leven thuis en dat 9 weken lang. Je krijgt handige tips en oplossingen en elke week staat er een andere ruimte centraal.

003_IKEA_EmoticonsDe IKEA Emoticons app is gratis te downloaden in de App Store en Google Play.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=GeB3xCddyY4[/youtube]

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?