You are here: Home » Kindergadgets » Nintendo lanceert Mario Party 10

Nintendo lanceert Mario Party 10

geschreven door Constance

Op 20 maart as. kun je met vrienden en familie een geweldig feest meemaken in Mushroom Kingdom want dan lanceert Nintendo Mario Party 10. Mario Party 10 is het ultieme gezelschapsspel voor Wii U want spel bevat een breed aanbod aan spelvarianten, spannende eindbaasgevechten, meer dan 70 minigames en de kans om je amiibo in het spel te gebruiken.

MarioParty10_Direct0114_11Mario Party 10 is het eerste Wii U-deel in de populaire Mario Party-serie. Sinds het debuut
Mario Party in 1999 voor de Nintendo 64 verscheen zijn wereldwijd meer dan 39,6 miljoen spellen in deze serie verkocht. De reeks staat bekend om de verrassende party-games met personages als Mario, Luigi en Bowser. Mario Party 10 is daarom geen uitzondering, met deze laatste aflevering in de series, met onder andere game mogelijkheden voor maximaal 5 spelers via de nieuwe Bowser Party-modus.

MP10_amiibo_4corners_BRYD3In Mario Party-spellen ontstaat vaak een felle strijd tussen de verschillende deelnemers, maar dit keer is het ook belangrijk om samen te werken. In de Bowser Party-stand moeten
namelijk vier spelers met Wii-afstandsbedieningen strijden tegen een vijfde speler die de gevaarlijke, vuurspuwende Bowser bestuurt met de Wii U GamePad! Om te voorkomen dat ze worden verbrand, verpletterd of weggeknald, moeten de spelers met de Wii-
afstandsbedieningen samenwerken en Bowser een lesje leren. Dat wordt niet gemakkelijk, want de speler die Bowser bestuurt kan zowel knoppen, bewegingsbesturing en
touchscreen van de GamePad gebruiken om spelers op verrassende manieren te bestrijden.

Mario Party 10 biedt je ook een nieuwe spelstand die is toegespitst op amiibo, Nintendo’s interactieve figuurtjes waarvan sinds de lancering afgelopen november wereldwijd al zo’n 5,7 miljoen exemplaren zijn verkocht. Heb je een compatibele amiibo van je favoriete personages dan kan je die in amiibo Party gebruiken om met maximaal vier spelers te strijden op steeds weer veranderende, interactieve spelborden. Je kan je amiibo niet alleen als pionnen over het bord laten lopen, maar ook gebruiken om speciale spelborden in de stijl van elk personage te ontgrendelen. Bijvoorbeeld een Mario-bord met paddenstoelen die personages laten groeien of een Luigi-bord met een spookzuiger die sterren van rivalen opzuigt. Daarnaast kan je je amiibo gebruiken om speciale fiches in het spel te verzamelen voor power-ups, zoals de mogelijkheid om munten van tegenstanders te stelen, of om een kwart van het bord te veranderen naar het thema van een ander personage!

MP10_amiibo_ToadBoard_P1_3comOp de dag van de lancering, 20 maart as., verschijnt in de winkels ook een perfect party-
pakket, bestaande uit een fysiek exemplaar van Mario Party 10 en een Mario-amiibo uit de
Super Mario Collection.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com