You are here: Home » Beauty » Bio-Oil beautywintertips

Bio-Oil beautywintertips

geschreven door Constance

We zitten nog midden in de winter dus wil ik je nog een wat fijne én handige Bio-Oil beautywintertips geven tegen winterkwaaltjes, zoals schrale handen, droge lippen of een uitgedroogde huid.

bio-oilBio-Oil is bekend als huidolie voor oa. littekens en striae maar deze olie voedt, hydrateert en verzorgt ook, met als resultaat een stralende huid, lippen om te zoenen en heerlijke zachte handen. Zeg maar dag tegen kloofjes, scheurtjes en een schrale huid met slechts één druppel Bio-Oil.
1. Nagelriemen – Breng een druppel Bio-Oil aan op je nagelriemen om uitdroging en barstjes te voorkomen. Je nagels worden optimaal beschermd en zien er zelfs zonder nagellak tip top uit.
2. Stralende huid – Meng een paar druppels Bio-Oil met je dagcrème voor een extra hydraterende & voedende boost! En geen zorgen, door het unieke ingrediënt PurCellin Oil  trekt het snel in, zonder dat de huid gaat glimmen.
3. Weg met kloofjes op handen – Bio-Oil zorgt ervoor dat je handen weer zijdezacht aanvoelen.
4. Lippen om te zoenen – Twee keer per dag een heel klein beetje Bio-Oil op je lippen werkt perfect als een moisturizer, die niet uitdrogend werkt. Ingrediënten als Vitamine A, Vitamine E en lavendelolie zorgen ervoor dat de lippen vocht kunnen vasthouden waardoor ze gehydrateerd blijven.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com