You are here: Home » Beauty » Limited Edition ‘Doll’s Collection’ van CATRICE

Limited Edition ‘Doll’s Collection’ van CATRICE

geschreven door Constance

Vanaf eind maart t/m half mei as. ligt bij het Kruidvat en de Trekpleister de Limited Edition ‘Doll’s Collection’ van CATRICE in de schappen.

Catrice-Dolls-CollectionDe CATRICE Doll’s Collection neemt je mee naar de jaren 60, Twiggy, zwart-wit en op-art. Twiggy was met haar grote ogen, eyeliner en lange wimpers met veel mascara hét idool van een hele generatie. Tot op de dag van vandaag inspireert haar onderscheidende uitstraling ontwerpers: want in de lente/zomer collecties van 2015 zie je weer A-lijnen mini-jurkjes en grafische patronen.

De Limited Edition “Doll’s Collection” by CATRICE bevat must-have producten voor een expressieve oogmake-up zoals de Matt Dip Eyeliner, Glamour Doll Mascara en Doll Lashes. Matte texturen en zachte pastels, waaronder lavendel, lichtgroen en abrikoos geven een pop-arty look met een frisse touch. De jaren zestig zijn weer even terug.

Catrice-Dolls-oogschaduwDoll’s Collection by CATRICE – Satin Matt Eyeshadow is een zachte poeder-oogschaduw met satijnglans biedt maximale dekking in lavendel, roomwit en pastelgroen. De oogschaduw voelt fluweelzacht aan op de huid en de unieke op-art verpakking is een echte eye-catcher. Verkrijgbaar in Playing in Lavender Heaven,  Hide & Green en Be My Porcelain Doll!

Doll’s Collection by CATRICE – Matt Dip Eyeliner is een extra brede eyeliner – de Sixties Wing – is de ultieme look voor de perfecte poppenogen. Met de langhoudende Matt Dip Eyeliner teken je gemakkelijk en snel een grote zwaluwstaart langs de bovenwimperrand. Voor een nauwkeurig resultaat en een diepdonkere, matte finish.

Doll’s Collection by CATRICE – Glamour Doll Mascara heeft het speciale elastomeerborsteltje wat elke individuele wimper dekt met een diepzwarte textuur zonder deze te verzwaren. Voor extra volume en om fascinerende, lange en volle wimpers te creëren. Sixties tip: voor grote poppenogen is het essentieel om mascara op zowel de boven- als onderwimpers aan te brengen! Verkrijgbaar in Black.

Doll’s Collection by CATRICE – Doll Lashes zijn kunstwimpers ala Twiggy voor boven- én onderwimpers en de set bevat een minitube lijm.

Catrice-Doll-Collection ballblushDoll’s Collection by CATRICE – Ball Blush is een romige koepelvormige blush die je rechtstreeks op je wangen aanbrengt. Er ontstaat een poederachtige, matte finish bij contact met de huid. De lichte textuur voelt heerlijk zacht en de frisse abrikooskleur geeft een stralend effect. Verkrijgbaar in Droll like a Doll.

Doll’s Collection by CATRICE – Nail Lacquer. De ultieme kleuren, ultieme dekking en ultieme glans maken van deze nagellak echte must-haves met effecten, variërend van naturel tot glinsterend. Lavendel, abrikoos, pastelgroen en wit met abrikoosglitters – deze lentekleuren geven de retro look een licht accent. Daarnaast heeft het potje een extravagant op-art dessin. Verkrijgbaar in Droll like a Doll, Playing in Lavender Heaven,  Hide & Green en Be My Porcelain Doll!.

Doll's Collection CuticleTattoosDoll’s Collection by CATRICE – Cuticle Tattoos, kleine en grote strikjes, breng je direct op je nagelriem aan om de nagels stijlvol te omlijsten. Reinig het gebied waar je de nagelriemtattoo wilt aanbrengen grondig. Vervolgens kies je de gewenste tattoo grootte, knip deze uit en verwijder het witte velletje op de achterkant. Druk de tattoo vervolgens op een droge huid gedurende 5 seconden aan, met de afbeelding naar beneden. Trek tot slot de transparante folie omhoog, et voila! De tattoos zijn gemakkelijk te verwijderen met behulp van babyolie. Verkrijgbaar in Catch me if you’re Ken.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?