You are here: Home » Accessoires » LG lanceert LG Watch Urbane

LG lanceert LG Watch Urbane

geschreven door Constance

Gelukkig komen er steeds meer mooie, elegante en fashionable smartwatches, en dat geldt ook voor de LG Watch Urbane. Dit is een volldig metalen Android smartwatch die onthult gaat worden tijdens het Mobile World Congress (MWC) 2015.

vrouw lgDe LG Watch Urbane treedt nauwgezet in de voetsporen van de G Watch R, de eerste smartwatch met een vol rond Plastic OLED (P-OLED) scherm, die LG in oktober 2014 lanceerde. Waar de G Watch R werd ontworpen voor de actieve gebruiker, heeft de LG Watch Urbane een formele uitstraling met een dunner profiel waardoor deze perfect is voor zowel mannen als vrouwen. In het luxe uurwerk, combineert LG een klassiek design en innovatieve functies.

De LG Watch Urbane is gevormd rondom hetzelfde 1,3-inch full circle P-OLED scherm als de G Watch R maar heeft een smallere frame, waardoor slanke lijnen ontstaan. De smartwatch heeft alle uiterlijke kenmerken van een fijn horloge. Hierdoor is het de perfecte mode accessoire. De roestvrij stalen behuizing is verkrijgbaar in een gepolijst zilver en een gouden afwerking en wordt aangevuld met een fraai gestikt natuurlijke lederen band voor een klassieke look. De band kan worden vervangen door iedere 22mm brede band, zodat het bij elke gelegenheid of stemming van de drager past. Dit alles wordt aangestuurd door een intuïtieve touch interface dat de LG Watch Urbane compatibel maakt met smartphones die Android 4.3 en hoger ondersteunen.

lg urbaneNet als de G Watch R, is LG’s nieuwste Android Wear apparaat voorzien van een photoplethysmography (PPG) die de hartslag en gemiddelde hartslag van de drager meet tijdens het sporten. De Always-On ambient-modus geeft de tijd op het display ten allen tijde weer in de gedimde modus, waardoor de levensduur van de batterij wordt verlengd.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?