Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Etos zomer musthaves Etos zomer musthaves
  • Combineer je Bandajanas slippers met de nieuwe Wrapajanas pareojurk Combineer je Bandajanas slippers met de nieuwe Wrapajanas pareojurk
  • Ipanema with STARCK Ipanema with STARCK
  • Lichtgewicht zomerschoentjes van Crocs Lichtgewicht zomerschoentjes van Crocs
  • De BANDAJANAS slippers komen eraan! De BANDAJANAS slippers komen eraan!
  • Must Have; Ancient Greek Sandals Must Have; Ancient Greek Sandals
shoppen

Nieuwe Bandajanas slipper, met sleehak

Vorig jaar heb ik al laten zien dat de Bandajanas slipper heel eenvoudig te veranderen zijn, door de verwisselbare banden. Heb je dit gemist kijk dan even hier. Maar Evelien, de bedenkster van deze Bandajanas slipper, heeft niet stil gezeten want er is nu een model met sleehak!

bandenDe sleehak is, voor mij, echt een zeer welkome aanvulling op het al bestaande assortiment Bandajanas slippers. Want de sleehak Bandajanas kan je niet alleen naar het strand dragen, maar dit model is ook perfect voor een avondje uit of een beachparty. Zeker ook omdat je met een paar banden de look van je slippers zo aanpast en veranderd.

bandajanas sleehakEn wist je dat er nu ook Bandajanas slippers zijn voor kleine meisjes? De meisjesslippers zijn er alleen in het roze (t/m maat 35) en deze combineer je met de speciale ‘mini-banden’. En heb je iets dikkere kuiten en/of enkels? Kies dan de XL-band.

En wil je zien hoe je de banden kan dragen, op de site kan je alle mogelijkheden bekijken.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?