Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Wat kan er nog meer met de Senseo Twister melkopschuimer? Wat kan er nog meer met de Senseo Twister melkopschuimer?
  • Philips lanceert de draadloze SpeedPro Max steelstofzuiger Philips lanceert de draadloze SpeedPro Max steelstofzuiger
  • Philips lanceert de Airfryer XXL Philips lanceert de Airfryer XXL
  • Philips Sonicare lanceert DiamondClean Smart tandenborstel Philips Sonicare lanceert DiamondClean Smart tandenborstel
  • Philips Slowjuicer Philips Slowjuicer
  • Philips Sonicare AirFloss Ultra Philips Sonicare AirFloss Ultra
ladygadgets

Nieuwe Philips espressomachine voor espresso en filterkoffie

In april ligt de allernieuwste Philips espressomachine in de winkel, en met dit apparaat kan je espresso en filterkoffie maken. De Philips 4000-serie espressomachine is bedoelt voor iedereen die wil switchen tussen een sterke espresso en een kopje ‘gewone’ koffie maar dan wel filterkoffie gezet met vers gemalen bonen.

Philips-espresso-4000-serie-lifestyleDankzij de gepatenteerde CoffeeSwitch-schakelaar in de nieuwe Philips 4000-serie volautomatische espressomachines kan je nu voor het eerst de zetdruk aanpassen. Hierdoor kan je op elk gewenst moment genieten van een kopje gewone koffie of espresso, altijd gemaakt van vers gemalen koffiebonen.

Het nadeel van gemalen koffie is, dat na het malen van koffie verliest deze al snel zijn aromatische smaakverliest. De Philips 4000-serie volautomatische espressomachine zorgt voor de meest verse koffie doordat de bonen gemalen worden net voordat deze gebruikt wordt voor het zetten van de koffie. Hierdoor komen alle aroma’s maximaal tot uiting komen in de kop. Verser kan niet. De nieuwe Philips 4000-serie is uitgerust met de geavanceerde Italiaanse techniek van Saeco, zodat mensen thuis kunnen genieten van een perfect kopje koffie.

En in tegenstelling tot traditionele volledig automatische espressomachines stelt de revolutionaire CoffeeSwitch-schakelaar van de Philips 4000-serie je in staat om heel eenvoudig de druk aan te passen: van hoge druk voor een intens smakende espresso tot lage druk voor gewone koffie met een zachte smaak. De Philips 4000-serie beschikt tevens over een ingebouwde melkkan voor de bereiding van koffievarianten met melk, zoals heerlijke cappuccino’s, of om romig melkschuim te bereiden.

De volledig keramische maalmechanismen van de Philips 4000-serie malen de koffiebonen op zodanige manier dat er zoveel mogelijk smaak wordt onttrokken en er tegelijkertijd een heerlijk aroma vrijkomt. Persoonlijke koffievoorkeuren, zoals temperatuur en koffiesterkte, kunnen worden aangepast en met behulp van de geheugenfunctie en het intuïtieve display opgeslagen, die zowel tijd besparen en zorgen voor optimaal  gebruiksgemak.

Philips-Espresso-4000-serie-productDe compacte vormgeving bespaart ruimte in de keuken en de volledig verwijderbare koffiezetmodule kan eenvoudig vanaf de zijkant worden uitgenomen voor optimaal gebruiksgemak en probleemloos schoonmaken.

De Philips 4000-serie is er in 3 verschillende modellen; met een melkkaraf, met een pannarello (stoomtuitje) en met een cappuccinatore (melkopschuimer).

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?