Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Nieuw kookboek; The Avocado Show Nieuw kookboek; The Avocado Show
  • Bondi Sands Liquid Gold Self Tanning Dry Oil Bondi Sands Liquid Gold Self Tanning Dry Oil
  • Clinique Advent Kalender Clinique Advent Kalender
  • December cadeaumaand; Een Fitbit voor de familie December cadeaumaand; Een Fitbit voor de familie
  • HEMA en Too Good To Go samen tegen voedselverspilling HEMA en Too Good To Go samen tegen voedselverspilling
  • Geef je slaapkamer een nieuwe look! Geef je slaapkamer een nieuwe look!
shoppen

Groupon helpt je man met Valentijnsdag

Valentijnsdag is een dag waar de (Nederlandse) man niks mee maar alle vrouwen willen op 14 februari toch graag verwent worden. Groupon helpt daarom je man met een origineel cadeau met Valentijnsdag.

valentijnscadeau grouponMocht je van plan zijn om dit jaar je (geheime) liefde weer te verrassen op Valentijnsdag, dan kun je uiteraard kiezen voor een etentje of een mooi kado. Maar waarom zou je het simpel houden, als het ook groots en romantisch kan? Dit jaar geeft Groupon één geluksvogel namelijk de kans om zijn/haar geliefde te verrassen met een compleet verzorgd liefdesarrangement in het Valentijnsweekend.

Je doet mee aan de winactie door de gratis deal aan te schaffen voor één van de volgende redenen :

Een geheel verzorgd huwelijksaanzoek;
Een geheel verzorgd aanzoek om je geloftes te vernieuwen;
Het perfecte moment om te vertellen dat je zwanger bent;
Het vieren van jullie jubileum, zoveel jaar samen (relatie / huwelijk);
Je geliefde bedanken zo goed voor jou te zijn geweest;
Je geliefde bedanken zo goed voor anderen te zijn geweest.

De deal is hier aan te schaffen en op 9 februari as. maakt Groupon de winnaar bekend. Hij/zij hoort dan ook wat hij of zij mag verwachten in het Valentijnsweekend. Groupon organiseert het hele weekend met alles erop en eraan. Het enige wat de winnaar moet doen, is samen met zijn/haar partner op pad gaan en het zolang een verrassing houden.

ikke kusjeNaast de winactie via de deal, heeft Groupon vanaf nu ook een social contest genaamd #ikkusje. Via de speciale pagina of via Twitter en Instagram maak je kans op een verrassingsweekend voor 2 naar een Europese stad óf 100 euro aan Groupon-tegoed.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?