You are here: Home » Accessoires » Test; Logitech Cases & Toetsenborden

Test; Logitech Cases & Toetsenborden

geschreven door Constance

Gisteren is er een pakket voor me bezorgd met daarin 4 iPad Mini cases en 2 toetsenborden, voor iPad mini en Samsung Tab 3. (Whizpr  & Logitech hartelijk dank voor het opsturen.) Dus jullie begrijpen dat wordt testen de aankomende week.

logitech-tablet-accessoriesDe 4, verschillende, Logitech cases voor iPad mini; de AnyAngle, de Big Bang, de Hinge en de Turnaround. En ook de Ultrathin keyboard voor iPad mini en de Ultrathin Keyboard Folio voor Samsung Tab 3.

Ik begin met de cases en morgen lees je meer over de toetsenborden.

anyangleDe Logitech AnyAngle (te koop 6 verschillende kleurencombinaties) is te gebruiken voor iPad mini en mini 2 & 3 en je kunt deze cover neerzetten of volledig plat leggen zodat je altijd een goede kijkhoek hebt. Door de verborgen magneten blijft je iPad mini altijd in dezelfde stand staan zodat je je iPad mini kunt oppakken en weer neerzetten zonder dat de stand is veranderd. Verder is je iPad mini ook beschermt tegen stoten, krassen of als je een vloeistof morst en dat komt door het Logitech Essential Protection System (EPS).

Big BangDe Logitech Big Bang is geschikt voor de iPad mini en iPad mini met Retina scherm en heeft eveneens EPS zodat ook deze case je iPad mini beschermt tegen vallen, stoten, krassen en morsen. De Big Bang is gemaakt van schokabsorberend materiaal en je kan deze case laten vallen tot een hoogte van 1.80 meter. Je kunt de Big Bang in 5 verschillende standen neerzetten zodat je gemakkelijk kunt lezen of video’s bekijken.

hingeDe Logitech Hinge, voor iPad mini en iPad mini met Retina scherm, heeft een flexibel scharnier waardoor je de Hinge in de door jou gewenste kijkhoek kan neerzetten en natuurlijk heeft ook de Hinge EPS. De Hinge is er in 2 kleurencombinaties.

turnaroundTenslotte is er nog de Logitech Turnaround, geschikt voor iPad mini en iPad mini met Retina scherm, en met de Turnaround kan je je scherm draaien van staand naar liggend. En in de multi-angle stand kan je deze case in 4 verschillende posities neerzetten. En ook de Turnaround heeft EPS.

En alle 4 de cases hebben uitsparingen voor de oplader, camera, hoofdtelefoon en microfoon.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com