You are here: Home » Shoppen » Nieuwe sieraden van Ellen Beekmans

Nieuwe sieraden van Ellen Beekmans

geschreven door Constance

Sinds 2010 ontwerpt Ellen Beekmans sieraden onder eigen naam en dit jaar komt ze alweer met haar 7e collectie SEVENTH. In haar sieraden combineert ze vrouwelijkheid, verfijning en kleur met een bohemien gevoel.

Ellen Beekmans_3-delige bronzen armband met blauwe agaat_29.95Deze collectie toont een spel van ronde vormen en vrouwelijkheid en wordt gecombineerd met invloeden uit Marrakech,Terre Massaï en de Méditerranée. En Ellen Beekmans werkte voor deze collectie met (half)edelstenen, parelmoer, zoetwaterparels en vintage vondsten die ze een nieuw leven gaf door ze te combineren met nieuwe elementen.

Ellen Beekmans_diverse scharnierarmbanden_34,95
Koraalrood, blauw, groen, roze en wit staan centraal qua kleur. De kettingen zijn er dit seizoen in verschillende lengtes en zowel fijn als opvallend. De oorhangers uit de collectie zijn bohemien en rijk, de ringen speels en groot. Ieder item draagt een bepaalde spanning. Bijvoorbeeld door matte materialen te combineren met fonkelende strass en combinatie van oud en nieuw. De collectie is uitgevoerd in zilver, brons, koper en verguld goud.

rijksmuseum ellen beekmans
Speciaal voor het Rijksmuseum maakte Ellen Beekmans eerder dit jaar een serie met als thema vlinders, insecten en bladeren.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com