You are here: Home » Accessoires » Test; Logitech toetsenbord iPad mini & Samsung Tab3

Test; Logitech toetsenbord iPad mini & Samsung Tab3

geschreven door Constance

Zoals jullie gisteren hebben kunnen lezen heb ik van Logitech een aantal testartikelen opgestuurd gekregen en behalve de cases ook een Logitech toetsenbord voor de iPad mini en de Samsung Tab3.

ultrathin ipad miniDe Logitech Ultrathin Magnetic clip-on keyboard cover (in wit of zwart), voor de iPad mini en de iPad mini met Retina scherm, is een flexibele verstelbare  houder waardoor je overal je iPad mini kunt gebruiken, onderweg, in de trein of tijdens een vergadering. Maar je hebt ook tegelijkertijd een toetsenbord bij je, met iOs-sneltoetsen. Het Bluetooth toetsenbord is slechts 6,4 mm dik en is gemaakt van aluminium. Het magnetische klemmetje van Ultrathin voelt de iPad wanneer je deze wilt bevestigen. Schuif de iPad naar het magnetisch klemmetje en het gaat omhoog wanneer het nodig is. Sterke magneten verbinden Ultrathin met je iPad en blijven bevestigd aan de iPad wanneer je onderweg bent. En Ultrathin activeert de iPad automatisch wanneer je de cover opent en schakelt deze uit wanneer je de cover weer sluit.

ultrathin-keyboard-folio-for-samsung-galaxy-tabDe Logitech Ultrathin Keyboard Folio voor de Samsung Galaxy Tab3 is een beschermende case met een geïntegreerd toetsenbord . Op met toetsenbord met ruim geplaatste toetsen kan gemakkelijk en snel typen. Je verbindt het toetsenbord met de Tab3 dmv. Bluetooth en kan je gebruik maken van de speciale Android toetsen. Tevens word je Tab ook beschermd tegen stoten, krassen en morsen. De houder kan je op 2 verschillende manieren neerzetten; van typen tot lezen.

Gerelateerde artikelen

4 reacties

Test; Logitech toetsenbord voor iPad mini - Ladygadgets.blogo.nl 13 februari 2015 - 06:35

[…] Test; Logitech toetsenbord iPad mini & Samsung Tab3 […]

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com