Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Logitech introduceert 2 nieuwe iPad 6 keyboards Logitech introduceert 2 nieuwe iPad 6 keyboards
  • Vaderdag Tip; Logitech G lanceert headsets voor de gamende vader Vaderdag Tip; Logitech G lanceert headsets voor de gamende vader
  • Mail & Win; Logitech Silent Mouse Mail & Win; Logitech Silent Mouse
  • Test; Logitech Ultrathin Magnetic Clip-On Keyboard cover iPad Air Test; Logitech Ultrathin Magnetic Clip-On Keyboard cover iPad Air
  • Logitech Keys-to-Go toetsenbord voor Android en Windows mobiel Logitech Keys-to-Go toetsenbord voor Android en Windows mobiel
  • Logitech introduceert MX Master Wireless Mouse Logitech introduceert MX Master Wireless Mouse
ladygadgets

Test; Logitech toetsenbord iPad mini & Samsung Tab3

Zoals jullie gisteren hebben kunnen lezen heb ik van Logitech een aantal testartikelen opgestuurd gekregen en behalve de cases ook een Logitech toetsenbord voor de iPad mini en de Samsung Tab3.

ultrathin ipad miniDe Logitech Ultrathin Magnetic clip-on keyboard cover (in wit of zwart), voor de iPad mini en de iPad mini met Retina scherm, is een flexibele verstelbare  houder waardoor je overal je iPad mini kunt gebruiken, onderweg, in de trein of tijdens een vergadering. Maar je hebt ook tegelijkertijd een toetsenbord bij je, met iOs-sneltoetsen. Het Bluetooth toetsenbord is slechts 6,4 mm dik en is gemaakt van aluminium. Het magnetische klemmetje van Ultrathin voelt de iPad wanneer je deze wilt bevestigen. Schuif de iPad naar het magnetisch klemmetje en het gaat omhoog wanneer het nodig is. Sterke magneten verbinden Ultrathin met je iPad en blijven bevestigd aan de iPad wanneer je onderweg bent. En Ultrathin activeert de iPad automatisch wanneer je de cover opent en schakelt deze uit wanneer je de cover weer sluit.

ultrathin-keyboard-folio-for-samsung-galaxy-tabDe Logitech Ultrathin Keyboard Folio voor de Samsung Galaxy Tab3 is een beschermende case met een geïntegreerd toetsenbord . Op met toetsenbord met ruim geplaatste toetsen kan gemakkelijk en snel typen. Je verbindt het toetsenbord met de Tab3 dmv. Bluetooth en kan je gebruik maken van de speciale Android toetsen. Tevens word je Tab ook beschermd tegen stoten, krassen en morsen. De houder kan je op 2 verschillende manieren neerzetten; van typen tot lezen.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?