You are here: Home » Fashion » Sandwich limited t-shirt collectie

Sandwich limited t-shirt collectie

geschreven door Constance

Sandwich introduceert een limited T-shirt collectie, Blue True genaamd.

blue true sandwichUit liefde voor de kleur blauw en in combinatie met grafische prints is de gelimiteerde Sandwich t-shirt collectie Blue True ontstaan. Ieder shirt, met zijn eigen design, geeft een stylish kick aan je garderobe. Je kunt de t-shirts op verschillende manieren dragen; geplooid in een broek of losvallend over een jeans. En  zoals met elk Sandwich-collectible het geval is, worden ze steeds mooier naarmate ze vaker gedragen worden. En als je alle 4 de prints verzameld hebben heb je altijd voor elke outfit een passend shirt in de kast.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?