Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • MÁDARA Daily Defence créme MÁDARA Daily Defence créme
  • Natuurlijke huidverzorging van MÁDARA Natuurlijke huidverzorging van MÁDARA
  • Sony introduceert de ideale partyspeaker voor buiten Sony introduceert de ideale partyspeaker voor buiten
  • Melvita L’Or Bio Olie Spray, de alles-in-een olie Melvita L’Or Bio Olie Spray, de alles-in-een olie
  • Sony introduceert een glazen design speaker Sony introduceert een glazen design speaker
  • Nieuwe Sony EXTRA BASS speakers Nieuwe Sony EXTRA BASS speakers
ladygadgets

ANWB Paspoorthoes

Als je, net als ik, regelmatig in het buitenland verblijft, weet je dat er bij veel hotels en pensions een kopie van je paspoort gemaakt wordt. En op dit paspoortkopie staat niet alleen je naam, maar ook je foto, je BSN nummer en je paspoortnummer en met deze gegevens kan er fraude gepleegd worden en om dat tegen te gaan is er een speciale ANWB paspoorthoes; de RFID ID-Cover.

id-coverBij de ANWB zijn er 2 verschillende modellen te koop; de ID-Cover is bedoelt voor paspoorten die voor 14 maart 2014 zijn uitgegeven en de RFID ID-Cover voor paspoorten van na 14 maart 2014. De RFID ID Cover Paspoort beschermt de meest elementaire persoonsgegevens, zoals: je pasfoto, documentnummer, handtekening, BSN nummer en beschermt tegen ongewenst uitlezen van de chip.

Heb je geen paspoort maar een identiteitskaart of gebruik je je rijbewijs als identificatiebewijs? Ook voor deze 2 kaarten kan je bij de ANWB terecht voor een bijpassende hoes.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?