You are here: Home » Huis & Tuin » Franse brocante meubels

Franse brocante meubels

geschreven door Constance

Testman en ik hebben sinds 2 maanden een strandappartement en dat moest ingericht worden. En we wilden in dit appartement ook wat oude stijlelementen hebben dus zijn we op zoek gegaan naar oude kasten en kwamen we uit bij Franse brocante meubels

decorageEn voor Franse brocante hoef je echt niet meer naar Frankrijk af te reizen want in Nederland zijn er ook winkels waar je terecht kan. Wij kwamen, via marktplaats.nl, terecht in Kerk-Avezaath, bij Decorage. ‘Une seconde vie’ ofwel een tweede leven geven aan Franse brocante, antieke en industriële meubelen. De eigenaren van Decorage wonen in Frankrijk en regelmatig rijden zij naar de winkel in Nederland en verkopen zij, samen met Decoratiehandel HJ, meubels en decoratie accessoires.

Wij hebben gisteren een oud dressoir gekocht, met 2 deuren en een bovenblad dat je kan optillen (hierin werd vroeger brood bewaard).

kast

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com