You are here: Home » Gadget nieuws » Microsoft Lumia 535 is nu verkrijgbaar

Microsoft Lumia 535 is nu verkrijgbaar

geschreven door Constance

Vanaf nu is de nieuwe Microsoft Lumia 535 is nu verkrijgbaar en je krijgt bij de Lumia 535 veel waar voor je geld want hij kost slechts euro 119!

Lumia-535De Microsoft Lumia 535 (in wit of zwart) heeft een 5′ inch scherm en een 5 MP camera aan de achterkant én voorkant. Verder heeft de Lumia 535 verwisselbare covers en draait ie op Windows Phone 8.1 met de Lumia Denim update. En met deze update kan je je Lumia nog meer personaliseren oa. met het Action Center en Live Folders en schrijf je je mails supersnel met Wordflow.

De accu (1905 mAh) gaat tot 22 dagen mee in de stand-by stand of 12,9 uur gesprekstijd. De Lumia 535 heeft 1 GB RAM, 8 GB intern geheugen en dit is uitbreidbaar tot 128 GB (met MicroSD) en krijg je ook nog eens 15 GB gratis OneDrive cloudopslag.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?