You are here: Home » Beauty » Shapewear van MAGIC Bodyfashion

Shapewear van MAGIC Bodyfashion

geschreven door Constance

MAGIC Bodyfashion is al sinds eind jaren 80 (vorige eeuw) bekend om haar shapewear. Een van haar eerste producten waren schoudervullingen die je on je bh-bandjes kon stoppen waardoor elke blouse, t-shirt of trui in 1 klap trendy en hip werd. (En voor iedereen die dit niet weet, eind jaren 80 waren hele brede schouders helemaal ‘in’ en dit voorjaar is de schoudervulling weer helemaal terug van weg geweest.)

90SL SportyDe collectie shapewear is in de loop der jaren behoorlijk uitgebreid, dus een iets grotere voorgevel, een vollere derrière en bredere schouders voor een zelfverzekerde look; met Magic Bodyfashion kan iedereen pijnloos het figuur à la Beyoncé nabootsen en dat zonder enge operaties of andere injecties. Je kunt kiezen uit diverse modellen bh’s, slips, hemdjes, jurkjes maar ook zijn er handige accessoires. Het maakt niet uit wat je leeftijd is of welke maat kleding je draagt, bij MAGIC is er voor elk ‘shape’ probleem een oplossing.

35FT fashiontape box €9,99bottom pads

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com