Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Logitech introduceert 2 nieuwe iPad 6 keyboards Logitech introduceert 2 nieuwe iPad 6 keyboards
  • Kruidvat lanceert smartphone en tablet accessoires Kruidvat lanceert smartphone en tablet accessoires
  • Acer lanceert de Iconia Tab 10 Acer lanceert de Iconia Tab 10
  • MYOMY Paperbag luiertas MYOMY Paperbag luiertas
  • Test; Logitech Ultrathin Magnetic Clip-On Keyboard cover iPad Air Test; Logitech Ultrathin Magnetic Clip-On Keyboard cover iPad Air
  • Last-Minute Kerstcadeaus Last-Minute Kerstcadeaus
ladygadgets

Toshiba Satellite Click Mini, laptop en tablet in-een

Toshiba heeft een nieuw produc gelanceerd, de Satellite Click Mini en dit is een laptop en tablet in-een.

Toshiba-Satellite-Click-MiniDe Satellite Click Mini is een super compacte full HD-laptop, met en 8,9 inch scherm, die met 1 druk op de knop verandert in een tablet. Hierdoor is ie perfect voor iedereen die veel onderweg is (bijv. met het openbaar vervoer) en niet altijd met een volledige laptop op pad wil gaan. En de accu gaat maar liefst 16 uur mee, als het toetsenbord is aangesloten, en als tablet, nog steeds een volledige werkdag, nl. 8 uur. Een intelligent laadsysteem zorgt ervoor dat de batterij in de tablet altijd op maximale sterkte is als hij wordt losgekoppeld.

De Satellite Click Mini heeft een Full HD IPS-aanraakscherm, ideaal voor de weergave van foto’s en video’s, met een extra brede kijkhoek: handig als er meer mensen tegelijk voor het scherm zitten. De side-firing stereospeakers met Dolby Digital Plus vullen de fraaie beeldkwaliteit aan met een even fraaie geluidskwaliteit. De Intel Atom-processor biedt de kracht en snelheid die vereist zijn om te genieten van de nieuwste mobiele games en verbluffende graphics. Ook opstarten, surfen en multitasken verlopen vlotter dan vlot. Met de 5 MP autofocus rear-facing camera kan je foto’s maken, en je kan met de HD front-facing webcamera face-to-face met vrienden kletsen. De vele connectiviteitsopties, in zowel de laptop- als tabletmodus, maken het mogelijk onbeperkt content te delen en data over te dragen.

toshiba-satellite-click-mini losDe Satellite Click Mini wordt geleverd met Windows Update 8.1 met de zoekmachine Bing en als bonus krijg je een gratis 1-jarig abonnement op Microsoft Office 365 Personal. Zo krijg je toegang tot apps voor het lezen van e-mails en het genereren van nieuwe documenten en dit abonnement is uit breiden naar nog een ander toestel. Verder krijg je ook, voor 1 jaar, dataopslag op OneDrive voor 1 TB. En elke maand 60 minuten Skype beltegoed naar mobiele en vaste telefoonnummers.

Vanaf eind maart as.ligt de Satellite Click Mini, in het wit, in de winkel en daarna volgt een satijngouden versie.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?