You are here: Home » Beauty » Yves Rocher Zéro défaut Perfect Skin

Yves Rocher Zéro défaut Perfect Skin

geschreven door Constance

Yves Rocher lanceert volgende maand Zéro défaut Perfect Skin met 4 nieuwe producten voor een perfecte teint.

yes rocherDe producten van Yves Rocher Zéro Défaut zijn verkrijgbaar in 16 tinten, gebaseerd op 4 huidskleuren: beige, rosé, doré en brun. Ze versmelten optimaal en worden 1 met je huid vanwege de nieuwe textuur en zorgt het perfecte kleurresultaat ervoor dat je vergeet dar je make-up draagt.

FOND DE TEINT PERFECT SKIN 14H is een combinatie van plantaardige en minerale pigmenten zorgen voor een perfecte teint. De ultrafijne textuur versmelt direct onzichtbaar met de huid voor een vlekkeloos resultaat, ook van dichtbij. De teint wordt op natuurlijke wijze geëgaliseerd en je bent verzekerd van 14 uur onberispelijke dekking. (16 kleuren)

poeder yves rocherPOEDER PERFECT SKIN heeft een ultrafijne textuur, verrijkt met matterend bamboepoeder. De poeder versmelt met de huid en zorgt voor een natuurlijk ogende, egaal matte teint. Dit zijdezachte poeder geeft de huid een heldere, transparante gloed zonder de gelaatstrekken te accentueren en voelt de hele dag prettig aan. De huidstructuur wordt verfijnd en de huid ziet er mooier uit. (8 kleuren)

yves rocher stickCAMOUFLAGESTICK PERFECT SKIN geeft je de perfecte teint zonder oneffenheden of donkere kringen. De camouflagestick perfect skin heeft een zeer aangename textuur en is verrijkt met muskaatroosolie, zodat de crème feilloos versmelt met de huid en donkere kringen en oneffenheden perfect worden gecamoufleerd. De crème heeft precies de juiste tint voor een natuurlijke uitstraling, vormt geen dikke laag en versmelt met je huidskleur, ongeacht het huidstype. (8 kleuren)

yves rocher kwastPOLIJSTPENSEEL is speciaal ontwikkeld door Carmen Zomers, de offical make-up artist van Yves Rocher. Je kunt dit penseel gebruiken voor de fond de teint of de poeder en hiermee wordt je teint egaal en je huid mooi glad.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com