Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • MÁDARA Daily Defence créme MÁDARA Daily Defence créme
  • Natuurlijke huidverzorging van MÁDARA Natuurlijke huidverzorging van MÁDARA
  • Sony introduceert de ideale partyspeaker voor buiten Sony introduceert de ideale partyspeaker voor buiten
  • Melvita L’Or Bio Olie Spray, de alles-in-een olie Melvita L’Or Bio Olie Spray, de alles-in-een olie
  • Sony introduceert een glazen design speaker Sony introduceert een glazen design speaker
  • Nieuwe Sony EXTRA BASS speakers Nieuwe Sony EXTRA BASS speakers
shoppen

De foutste Kerstcadeaus

Waar moet je niet mee aankomen als Kerstcadeau? Er is een lijst samengesteld met daarop de foutste Kerstcadeaus. Nederlanders vinden het verder belangrijker dat een cadeau persoonlijk is (74%), dat het precies is wat we wilden (66%), of dat het juist onverwacht is (59%). Ook vindt 43% het belangrijk dat de gever het cadeau met aandacht heeft uitgezocht.

solitair-ringen-met-briljanten

En dit vinden we de 10 foutste cadeaus voor onder de kerstboom: een goudvis, stofzuiger, beddegoed, voedsel, broodrooster, schenking aan een goed doel, keukengerei, schrijfgerei, contact geld of een wellness arrangement.

En wat moet je dan wel geven? Bij de dames staan  op de 1e plaats Juwelen! Dus mannen op naar de juwelier en fijne feestdagen.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?