You are here: Home » Beauty » LECO LASH EXTENDER

LECO LASH EXTENDER

geschreven door Constance

Aan het bestaande assortiment make-up tools van visagist Leco van Zadelhoff is een totaal nieuw product toegevoegd: LECO LASH EXTENDER. De producten van visagist Leco van Zadelhoff staan al jaren voor 100% professionele make-up tools want goed beautygereedschap is het halve werk!
leco lash extenderDe LASH EXTENDER van LECO bevat vezels die direct je wimpers nog langer en voller maakt met behulp van je eigen favoriete mascara. Bovendien maakt het je wimpers zacht en heeft het een verzorgend effect. Geschikt voor alle soorten, merken en kleuren mascara’s. De LASH EXTENDER is zelfs te gebruiken voor dragers van contactlenzen.

Hoe werkt het? Breng na een dun laagje mascara de vezels van de LASH EXTENDER aan op de nog vochtige laag mascara. Breng vervolgens nog een laagje mascara aan om de vezels één te laten worden met de wimpers. En voilà, je wimpers zijn direct voller en langer. De vezels zijn aan het einde van de dag eenvoudig te verwijderen met normale oog make-upremover.

Tip: Voor een nóg voller en langer effect: breng voor het eerste laagje mascara de MASCARA BASE van LECO aan en laat deze goed drogen. Herhaal vervolgens de behandeling met de LASH EXTENDER meerdere malen achter elkaar.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?