You are here: Home » Ladygadgets » Garmin lanceert de vivosmart

Garmin lanceert de vivosmart

geschreven door Constance

Garmin heeft een nieuwe activitytracker gelanceerd, de vivosmart en dit is een activity tracker met smart notifications en een verborgen display. vívosmart beschikt over veel van de populaire functies die je gedurende de dag actief en verbonden houden. En de activity tracker meldt binnenkomende telefoonoproepen en sms-berichten.

garmin-vivosmartvívosmart begroet je met een persoonlijk dagelijks doel, houd je voortgang bij, laat je voortgang zien en herinnert je wanneer het tijd is om te bewegen. vívosmart geeft een trilalarm en heeft een batterijlevensduur tot 7 dagen. Garmin Connect werkt via Bluetooth voor draadloze synchronisatie.

De vívosmart komt tot leven wanneer je een melding ontvangt of wanneer je op de vίvosmart tikt. Het OLED-scherm licht dan op, zodat je je stappen, de afgelegde afstand, het aantal verbrande calorieën, de tijd en nog meer gegevens zichtbaar zijn.

Verbind vívosmart via Bluetooth met je tablet of smartphone voor automatische synchronisatie op strategische tijden van de dag, bijvoorbeeld wanneer je een doel hebt bereikt of wanneer je een afstand hebt afgelegd sinds de vorige synchronisatie.
Ingebouwd alarm. Je kunt je vívosmart 24/7 dragen en het alarm instellen om je te wekken met een vriendelijk trilsignaal. De batterij van de vívosmart gaat tot wel 7 dagen mee voordat deze moet worden opgeladen.

Krijg je een sms of telefoontje binnen dan trilt je vívosmart trilt zachtjes, tik op en veeg over het OLED-scherm voor meer informatie. Als je een uur zit, geeft de vívosmart een zacht trilalarm en wordt een groter wordende balk weergegeven zodat je ziet dat het tijd is om te bewegen

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?