You are here: Home » Eten & koken » mymuesli introduceert advent en kerst muesli

mymuesli introduceert advent en kerst muesli

geschreven door Constance

Speciaal voor alle mymuesli fans komt mymuesli met speciale advent en kerst muesli en natuurlijk zijn beiden een limited edition. De decembermaand komt steeds dichterbij en eerlijk is eerlijk, we genieten stiekem allemaal het meest van de aanloop naar deze gezellige dagen.

image006mymuesli maakt de start van de feestdagen graag nóg wat gezelliger en laat je al vroeg beginnen op de ontbijttafel met twee limited editions: Adventsmuesli en Kerstmismuesli!

Adventsmuesli zit in een feestelijk groene limited edition koker en de muesli bestaat uit een mix van zachte choco-kaneel-amandelen, stukjes vijg en een mueslibasis van kruidnagel, kaneel en kardemom.
Net zoals de Adventmuesli bestaat de Kerstmismuesli uit 100% biologische ingrediënten, zoals speltvlokken, appel-kaneel-crunchy’s en cranberry’s omhuld in witte chocolade.

De muesli mixer wordt tijdens Advent en Kerstmis uitgebreid met 3 speciale kerst-ingrediënten: de kerstmisbasis, de choco-kaneel-amandelen en de melkchocolade-sterren. Heerlijk te mixen met allerlei vruchten, noten en zaden. Hoe jouw gepersonaliseerde muesli tijdens Kerst smaakt, bepaalt iedere mymuesli-fan zelf.

image008mymuesli is er ook voor onder de boom, in de vorm van de golden mymuesli Kerstmis-geschenkbox. De box is gevuld met de limited edition muesli, de mymuesli lepel en het mymuesli muesli-schaaltje. Voor degenen die niet kunnen kiezen is er ook een geschenkbox met de Advent & X-mas muesli. Op deze manier kan er nog heerlijk lang nagenoten worden van de gezellige feestdagen.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?