You are here: Home » Fashion » Oroblu Panty workshop

Oroblu Panty workshop

geschreven door Constance

Het Italiaanse beenmodemerk Oroblu organiseert, op zaterdag 13 december as., een panty workshop over de panty etiquette, speciaal voor de aankomende feestdagen. Je wordt, tijdens een geheel verzorgde, middag in de watten gelegd en leer je alles wat je moet weten over het dragen van panty’s.

Orublu panty workshopNa deze workshop behoren miskopen tot het verleden en weet je precies welke panty bij je outfit en lichaamstype hoort. Styliste Patty Zomer geeft een lesje Party Legs Etiquette over het soort panty’s dat het beste bij je past. Er zijn ook stylingprofessionals aanwezig om de look compleet te maken: zo zorgt Perfectly Basics voor mode, biedt Clarks bijpassend schoenenadvies en verzorgt Youngblood Cosmetics de make-up als final touch.

Het volledige programma van zaterdag 13 december as. is als volgt;
13.00 – 14.00 uur Inloop & ontvangst met een drankje
14.00 – 15.00 uur Workshop/lezing door Patty Zomer en kan je genieten van een high tea met Prosecco bij Artotel 5&33
15.00 – 17.00 uur Nagenieten, panty advies en stylingsessies. Na afloop ga je uiteraard niet met lege handen naar huis en ontvang je een goodiebag, onder andere bestaande uit een pantypakket op maat, om de dag mee af te sluiten.

Wil je je opgeven voor de Orublu Panty workshop? Ga dan naar oroblu.nl/beaumonde.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com