You are here: Home » Architectuur » Klein uitschuifbaar appartement met een zee aan ruimte

Klein uitschuifbaar appartement met een zee aan ruimte

geschreven door
uitschuifbaar appartement

Wonen Blogo staat er vol mee…. met posts over slim ingerichte kleine woonruimtes waar optimaal gebruik wordt gemaakt van de beperkte vierkante meters. Een mini appartement van 8 vierkante meter in Parijs, het leven van de kleinbehuisden in Hong Kong of wonen in een doodskist in Japan. Op Waslijn stond nog een variant, een uitschuifbaar appartement, dat  ontworpen is door architectenbureau PKMN Architectures uit Madrid. Niet alleen en fantastisch ontwerp, maar ook een super filmpje.

[vimeo]http://vimeo.com/110871691[/vimeo]

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?