You are here: Home » Fashion » Nieuwe C&A Party collectie

Nieuwe C&A Party collectie

geschreven door Constance

De nieuwe C&A party collectie bestaat uit een aantal Little Back Dresses waarmee je echt statement maakt en waar ik hebberig van werd. (Hieronder zie je mijn favorieten.)

C&A party collectieDe LBD hebben glinsterende, schitterende en verrassende elementen en deze zorgen ervoor dat de collectie een feestelijk geheel wordt. De inspiratie voor de C&A Little Black Dress collectie komt voort uit de materialen kant, fluweel en bouclé. Zwart blijft altijd fashionable en speelt opnieuw een belangrijke rol binnen dit thema en is er voor elke lichaamsvorm een mooi passend jurkje te koop en dat geldt ook voor je portemonnee!

C&A Party collectie

C&A Party collectie

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?