You are here: Home » Accessoires » Test; Pink Edition Philips Sonicare mondverzorging

Test; Pink Edition Philips Sonicare mondverzorging

geschreven door Constance

Philips heeft 3 succesvolle Sonicare mondverzorging modellen, nl. de Diamond Clean tandenborstel, Airfloss en de HealtyWhite tandenborstel in een Pink Edition uitgebracht. Na de witte èn zwarte Sonicare Diamond Clean is er nu ook een roze editie. Dat geldt ook voor de Airfloss en de HealthyWhite elektrische tandenborstel

Sonicare DiamondClean toothbrush pink
De roze Sonicare Diamond Clean heeft 62.000 poetsbewegingen per minuut en de sonische technologie voor het beste resultaat. Hij verwijdert tot 7 keer meer tandplak tussen de tanden dan een handtandenborstel en zorgt hiermee voor natuurlijk wittere tanden. Je kan kiezen uit 5 verschillende poets standen en is het waterglas tegelijkertijd ook je oplader. De USB reiscover is ook in het roze uitgevoerd en dit alles geeft je badkamer net even iets meer glamour.

Sonicare Airfloss pinkDe elektrische Sonicare AirFloss is ideaal voor iedereen die een hekel aan flossen want met de Airfloss reinig je, dmv. lucht en waterdruppels, snel en effectief de ruimte tussen je tanden en kiezen en hierdoor wordt tot 5 keer meer tandplak en bacteriën verwijdert.

Met de Sonicare HealthyWhite elektrische tandenborstel, nu dus ook in het roze, zorgt ervoor dat, binnen 2 weken en bij regelmatig gebruik van de Clean & White-poetsstand, tot 90% oppervlakteverkleuringen van je gebit verwijdert is.

Ik heb de Pink Edition Philips Sonicare Diamond Clean en AirFloss thuis gekregen, maw. mijn badkamer is nu heel glamourous Pink, en daardoor wordt het testen extra leuk.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?