You are here: Home » Beauty » AVEDA Holiday Giftsets

AVEDA Holiday Giftsets

geschreven door Constance

Aveda lanceert wederom de Holiday giftsets en deze zijn niet alleen mooi om te geven maar ook de manier zijn om iets terug te geven aan de maatschappij. En natuurlijk zijn alle cadeausets prachtig ingepakt in feestelijk, handgemaakt lokta papier uit Nepal.

aveda handAl 7 jaar lang koopt Aveda lokta papier van een Himalayaans Bio-Trade papierbedrijf uit Nepal. 90% van de papiermakers zijn vrouw, en het inkomen dat zij verdienen met het maken van papier helpt hen om hun familie en de gemeenschap te ondersteunen op manieren die vroeger ondenkbaar waren. Dankzij Aveda’s samenwerking met de papierfabriek voor de productie van meer van 1.800.000 vellen papier, hebben meer dan 5.500 mensen nu een baan. Hierdoor kunnen 6.100 kinderen naar school gaan en zijn er 2.475 families die eten en kleding kunnen kopen, hun huizen kunnen repareren en toekomstplannen kunnen maken.

stress avedaEr zijn verschillende Aveda Giftsets te koop, en speciaal voor iedereen die de feestdagen stressvol begonnen, na alle inkopen doen & diners maken, zijn er 2 mooie Stress-Fix sets. In de andere Giftsets zitten oa. bodylotions, handcrème, shampoo en conditioner of een mooie kaars.

De Aveda Giftsets zijn te koop, of online te bestellen, zolang de voorraad strekt. Maar natuurlijk kan je ook een AVEDA salon- of spabehandeling Gift Card cadeau geven, zoals het kleuren en/of knippen van je haar, een gezichtsbehandeling of een Stress-Fix massage.

aveda spa

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?