You are here: Home » Fashion » PINC Sample Sale

PINC Sample Sale

geschreven door Constance

Vanaf morgen (31 oktober)  t/m 4 november as., vindt de grootste en mooiste fashion sale van het jaar plaats. Want wie wil er nu niet de nieuwe wintercollectie van mooie merken scoren en dat voor de helft van de prijs? Dat kan bij PINC (Prijzig Is Niet Cool)!

pincPINC heeft de collecties van NU voor de helft van de prijs en daarom is PINC anders dan de meeste sample sales. Er worden diverse merken aangeboden en zo kan elke fashionista echt goed slagen, net als business woman, de PINC-shop Amsterdam bevindt zich nl. midden op de Zuidas.

En de PINC sale heeft nog iets bijzonders want bij deze PINC sample sale hangen alle collecties hangen die waren uitgeleend aan de pers voor fotoshoots. Deze items, van o.a. Aaiko, Modstrom, American Vintage, Silvian Heach, Glamorous, Hunkydory, Day Birger et mikkelsen worden met 50 % korting verkocht.

altAk4OM0eoTMWdhZoBK4McPfzD0D2YuOKFsM_OHtwPuZ22Ik mocht gisteren, als een van de eersten, shoppen bij PINC en zo als je ziet heb ik een mooie SuperTrash koffer gescoord (er zijn nog 2 stuks op voorraad) en natuurlijk heb ik deze koffer gelijk gevuld met allerlei andere kledingstukken en accessoires.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com