You are here: Home » Accessoires » Nieuwe Fitbit modellen

Nieuwe Fitbit modellen

geschreven door Constance

Jullie weten dat ik al weer een hele tijd de Fitbit Flex draag en Fitbit heeft gaat drie nieuwe modellen introduceren nl. de Fitbit Charge, de Fitbit Charge HR en de Fitbit Surge.

fitbit familyDe Fitbit Charge is vooral bedoelt als je actiever wilt worden in het dagelijks leven. Maar sport jij regelmatig en wil je daar nog meer uit halen? Dan kies je Fitbit Charge HR met automatische hartslagmeting via je pols. En de echt fanatieke sporters gaan voor de Fitbit Surge, uitgerust met onder meer gps, continue hartslagmeting via je pols en smartwatchfuncties.

fitbitDe nieuwe Fitbit Charge is ideaal voor diegenen die hun dagelijkse activiteit willen meten, zodat ze net wat fitter door het leven gaan want de Charge houdt bij hoeveel stappen je zet, welke afstand je aflegt, hoeveel calorieën je verbrandt en hoeveel verdiepingen je hebt beklommen. Je kunt je trainingen bijhouden en realtime je statistieken checken en achteraf uitgebreide samenvattingen op je online Fitbit-dashboard. De nieuwe, automatische slaapdetectie meet je kwaliteit van slapen via bewegingsanalyse om zo je slaap- en waakritme te leren begrijpen en kan je jezelf, met een stil trilalarm, wakker te maken. Maar er is nog meer want je kunt nu ook zien wie je belt; de armband trilt en toont de naam of het nummer, mits je smartphone in de buurt is. De armband zelf heeft ook een nieuw ontwerp; steviger, waterbestendig en een verbeterde gesp. En de Charge hoeft maar 1x per 7 dagen in oplader.

fitbit plusDe Fitbit Charge HR is voor de meer actieve gebruiker die echt fit wil blijven en volledig inzicht wil hebben in zijn of haar gezondheid, zowel binnen als buiten de sportschool. De Fitbit Charge HR bevat de door Fitbit zelf ontwikkelde optische PurePulse-hartslagtechnologie die voortdurend en automatisch je hartslag meet zonder dat je daarvoor een oncomfortabele borstband hoeft te dragen. PurePulse maakt gebruik van veilige ledlampjes die via je pols veranderingen in je bloedvolume meten. Op basis hiervan en Fitbits scherp afgestelde algoritmen zie jij 24 uur per dag en zeven dagen per week wat je hartslag is. PurePulse helpt je verder met het meten van het precieze aantal calorieën dat je verbrandt voor nog meer activiteiten: sporten en alledaagse activiteiten, zoals wandelen, hardlopen, fietsen, gewichtheffen, spinnen, skiën, yoga en pilates; je kunt je training optimaliseren met hartslagzones voor vetverbranding, cardio en intensieve trainingen of de intensiteit van je workout behouden door een doelhartslag in te stellen en daar continu naar te kunnen trainen. Ook kan je je algehele gezondheid monitoren via hartslagtrends en je rusthartslag, een belangrijke indicatie van de gezondheid van je hart en je cardiovasculaire conditie.

De Fitbit Charge HR bevat alle voordelen van de Fitbit Charge, plus continue 24/7 hartslagmeting via je pols voor een nog exacter inzicht in je alledaagse calorieënverbranding, het trainen op de intensiteit die je jezelf ten doel hebt gesteld, en het optimaliseren van je training. Je hebt de gehele dag door inzicht in de gezondheid van je hart, met je rusthartslag en hartslagtrends, naast statistieken zoals stappen, afstand, verdiepingen, calorieën en actieve minuten. En je doet tot vijf dagen gebruik op één oplaadbeurt,  de Fitbit Charge HR bevat technologie die het accuverbruik optimaliseert, zodat je meer tijd hebt voor het meten en minder tijd nodig hebt voor het opladen.

fitbit extraDe Fitbit Surge is de meest geavanceerde tracker van Fitbit tot nog toe. Deze stijlvolle ‘Fitness Super Watch’ is ontwikkeld voor topprestaties. De acht-sensortechnologie combineert de kracht van dagelijkse activiteitenmeting met gps, hartslagmeting en smartwatchfuncties. De Fitbit Surge is daarmee ideaal voor als jij alles uit je trainingen wilt halen, je gezondheid superbelangrijk vindt en continu zoekt naar het maximale halen uit jouw sportieve prestaties. De Fitbit Surge bevat alle functies van de Fitbit Charge en de Fitbit Charge HR, plus een ingebouwde gps die statistieken biedt, zoals je snelheid, afgelegde afstand, hoogteverschillen, splittijden, routegeschiedenis en trainingssamenvattingen, voor nog slimmer trainen. Maar ook de mogelijkheid om meerdere sporten te meten, zoals hardlopen, crosstraining en krachttraining en je kan daarvan de uitgebreide statistieken bekijken met op maat in te stellen gegevens, je workoutintensiteit op basis van je hartslag en het aantal calorieën dat je hebt verbrandt.

Verder heeft de Surge diverse smartwatchfuncties, zoals direct kunnen zien wie er belt, alerts krijgen van tekstberichten op je smartphone en je muziek daarop bedienen, waardoor je nog slimmer traint en alleen maar hoeft te focussen op je pols. Acht sensoren, een drie-assige versnellingsmeters, een gyroscoop, kompas, lichtsensor voor de omgeving, gps en hartslag en deze werken naadloos met elkaar samen en bieden je zo de meest geavanceerde activiteitenmeting in het dunste en lichtste design dat er is. Een  lcd-touchscreen met achtergrondverlichting en aanpasbare wijzerplaten maakt het eenvoudig om door je realtime statistieken, workout-apps en alarmen te navigeren. En je kan maximaal zeven dagen op één oplaadbeurt aan de slag, want de Fitbit Surge bevat technologie die het stroomverbruik optimaliseert, zodat je een werkweek of een marathon kunt meten zonder de Fitbit Surge aan de oplader te hoeven hangen.

Er is een grote keuze aan slimme, efficiënte en motiverende tools die ertoe hebben bijgedragen dat de Fitbit-app de meest gedownloade app is in zijn productcategorie – zowel op iTunes, in Google Play als voor Windows Phone. De belangrijkste interactieve functies op een rij. Er zijn slimme opties, zoals zien wie jou belt, tekstalerts, alarmen en muziekcontrole. Efficiëntere meetopties, realtime, continue, dagelijkse activiteitenmeting met gps. De PurePulse-technologie voor automatische, continue hartslagmeting. Je meet je workouts, bekijk realtime je trainingsstatistieken en zie de samenvattingen ervan automatisch verschijnen op je Fitbit-dashboard. Automatische slaapmeting met wekmogelijkheid. Je kan bijhouden wat je eet door het te selecteren uit een database van meer dan 350.000 producten, en Easy Meals en Calorie Coaching. En op de Windows Phone maak je gebruik van Cortana, de intelligente persoonlijke assistent van Microsoft, om zo onder meer snel en via stembesturing vast te leggen wat je eet en om workouts op te slaan.

En wat vind je van de ·motivatieopties? Je bepaalt doelen, je ziet vooruitgang in tabellen en grafieken en verdien badges (om op te scheppen over je prestaties). Je kunt gebruik van MobileRun dat via gps jouw workouts bijhoudt, opslaat en met elkaar vergelijkt; met realtime updates en stemsignalen om op de hoogte te blijven van statistieken en voor extra stimulans om doelen te behalen. Challenges is de nieuwste optie in de Fitbit-app en deze biedt nog meer motivatie en plezier in de iOS-, Android- en Windows Phone-app. Of ga de strijd aan met vrienden en familie om doelen te behalen en te verbeteren in nieuwe competities, zoals ‘Daily Showdown’, ‘Workweek Hustle’ en ‘Weekend Warrior en strijd ook met familie en vrienden binnen de grootste gebruikerscommunity,  het supportsysteem dat Fitbit dragers helpt bij het behalen van hun doelen.

Fitbit Charge is verkrijgbaar vanaf 17 november as. en de Fitbit Charge HR en Fitbit Surge zijn begin 2015 te koop. De Fitbit Charge is er in in black, slate, blue en burgundy, de Fitbit Charge HR in black, plum, blue en tangerine en de Fitbit Surge (249,99 euro) in black, blue en tangerine. De armbanden zijn er in de maten small, large en xlarge.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com