You are here: Home » Beauty » Philosophy Christmas Collection

Philosophy Christmas Collection

geschreven door Constance

Philosophy introduceert een speciale Christmas Collection, genaamd Merry & Bright. En deze kerstserie is vanaf aankomende maand te koop bij ICI Paris XL.

philosophy classicsEr zijn 4 heerlijke geuren die je gelijk in de kerstsfeer brengen (shampoo, shower gel & bubble bath),nl. Vanilla Jasmine, Orange Cranberry Spritzer, Granny’s Apple Pie en Spiced Gingerbread Cookie

Met de Philosophy Classics geniet je het hele feestseizoen van drie heerlijke verwennerijen. De Classics set bevat drie shampoos, shower gels & bubble baths in de geuren vanilla birthday cake, raspberry sorbet en melon daiquiri.

De Sending Holiday Wishes Trio set bestaat uit de shortbread cookie shampoo, shower gel & bubble bath, de sweet creamy frosting body lotion en de sugar sprinkles high-gloss, high-flavor lip shine.

amazing grace layering setDe Amazing Grace Layering set bestaat uit een shampoo, bath & shower gel, fragrance spray en de whipped body crème. De Amazing grace Mini Layering set bevat de shampoo, bath & shower gel, firming body emulsion en de Amazing Grace geur.

Hope Favorites set bevat de bestsellers Hope in a jar high-performance moisturizer for
all skin types, Hope in a jar night intense retexturizing moisturizer, de
microdelivery exfoliating face wash en de purity made simple.

philosophy glowing days aheadGlowing Days Ahead is misschien wel het beste verzorgingscadeautje dat je dit feestseizoen kunt geven is want deze set bevat de huidverzorging bestsellers die
speciaal ontwikkeld zijn om je een stralende, gezonde en perfect egale huid te bezorgen, nl.  Purity made simple 3-in-1 cleanser for face and eyes, Microdelivery exfoliating facial wash, Hope in a jar high performance moisturizer for all skin types, Hope in a jar night intense retexturizing moisturizer en de microdelivery peel kit.
hope in a jar ornamentHands of Hope kerstboomversiering is een handcream in miniformaat. Deze hand- en nagelriemcrème is ontwikkeld om de huid langdurig te hydrateren terwijl het de droge nagelriemen verzorgt. voor gladde en zijdezachte handen.
Purity Made Simple kerstboomversiering is de 3-in-1 cleanser for face and eyes in  miniformaat. De Purity made simple reinigt en tonifieert de huid en verwijdert alle gezichts- en oogmake- up terwijl de huid zacht gehydrateerd wordt.
Hope in a jar moisturizer kerstboomversiering is de bekende moisturizer in miniformaat.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com